| Apostol55 a întrebat:

Eu sunt din Prahova, nu este cod rosu și masca trebuie purtata doar în spatii închise magazine etc, ieri am plecat în concediu pana în Hunedoara și ne-am oprit la Sibiu aici fiind cod rosu și masca trebuie purtata, când m-am dat jos din mașină aproximativ după 30 de secunde ne-a văzut un polițist de la 100 de metri ca nu aveam masca în momentul când ne-am dat jos, am prezentat buletinul iar după ce polițistul a făcut poza la act, am întrebat care este problema....acesta spunând ca voi primi secțiune acasă, în acel moment eu am scos telefonul filmând ca este un abuz având masca la gura și vorbind frumos cu Politistul...care sunt șansele sa primesc amenda și dacă pot sa o contest în instanta, am vreo șansă?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si unde e abuzul daca tu nu purtai masca?

| Apostol55 explică (pentru suntserios):

Nu am purtat masca în momentul când m-am dat jos din mașină maxim 5 secunde, dupa aceea am pus masca

| AnastasiaK a răspuns (pentru Apostol55):

In intrebare erau 30 de secunde...te-ai razgandit?

| suntserios a răspuns (pentru Apostol55):

Pai parca erau 30 secunde?
si 5 secunde daca nu ai purtato nu inseamna ca ai incalcat legea?
tot nu pricep unde e abuzul.