Cred ca suntem frati! Si eu ma simt la fel dar fix acum dupa pandemie! Inainte eram un om bun si ma consideram bun pentru ca ajutam alti oameni in jur! Acum stii ce is? Un om rau cu enegrie negativa!
Daca vrei sa vorbim undeva, sunt la dispozitia ta
Încerca să nu te mai gândești la rău și sa gândești pozitiv și ai să-ți revi la normal.
Eu cred mult în ideea că ceea ce gândești aia atragi. Gândești că ești un om rău, devi așa. Pune-ți întrebarea "de ce?" faci ceea ce faci și așteaptă răspunsul. Într-o formă sau alta va veni. De altfel îți recomand să citești cărți de spiritualitate, "Secretele întregii vieți" de exemplu. Meditează și repetă lucruri pozitive despre tine în mintea ta. Fii un observator pentru gândurile și acțiunile tale și încearcă pe cât de mult posibil să trăieşti în prezent.
Nu inteleg ce legatura ar putea avea, dar cred ca ti-ar putea conveni sa te duci la o sedinta psihologica daca te framanta atat de tare chestiia asta. Eu as zice ca nu e de la asta.
Dar stii tu... Oamenii sunt diferiti, poate te-a afectat intr-un mod particular? Psihologul ar trebui sa fie in stare sa-ti spuna.
Oricum, nu-ti recomand sa te consideri o persoana rea. Nu stiu ce fel de placere simti, dar nu mi se pare ceva atat de grav... Dar o ora cu un psiholog nu e risipa nici de bani, nici de timp.
Gandeste-te ca decizia asta iti poate afecta urmatorii 50 de ani de viata, de exemplu.
Succes.