| anonima188888 a întrebat:

Hei am vazut pe la televizor la aia de la aur happy masti transparente, prin care se vede fata. intrebarea mea e: sunt sigure? adica protejeaza de coronavirus sau nu? ati avut si voi? de unde se pot cumpara? daca sunt eficiente mi se par o idee buna deoarece ne vedem chipurile.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"masti transparente, prin care se vede fata. intrebarea mea e: sunt sigure? adica protejeaza de coronavirus "

da, te protejează pe tine interlocutor, să nu te scuipe-n față când glăsuiește

| Werrich a răspuns:

Hei, am gasit la producatorul Bonet
https://bonet.ro/Masca-Transparenta

| goguPatent a răspuns:

Si AUR ar fi alternativa ta la psd si pnl? Loool. M ai facut sa rad de dimineață. O sa îmi fie ziua xe munca mai usoara.

| anonima188888 explică (pentru goguPatent):

Nuuuhappy nu imi place de niciun partid din tara noastra sincer. mi se parusera mastile interesante doarhappy dar acum ca am vazut ca nu protejează nu mai sunt interesata

| goguPatent a răspuns:

Doar mastile alea care au filtre te protejeaza de covid. Restul mastilor au in principiu rolul sa ii protejeze pe cei din jurul tau de covidul tau in sensul ca nu lasa particulele expirate de tine sa circule prea departe. Panarama aiabde plastic purtat de aia de la aur nu cred ca funcționează in niciunul din sensurile in care functiomeaza restul mastilor. Dar decat deloc...

| nukeyly a răspuns:

Important: Mastile transparente BONET nu sunt clasificate drept echipament individual de protectie si nu sunt certificate conform EN 149 - semimasti de unica folosinta, standard FFP1 / FFP2 / FFP3.
protejeaza de coronavirus? nu
protejeaza la raspandirea problemei? da

hmmm, un plastic de unica folosinta(probabil se dizolva in 3 ore de utilizare, ca in 007 ) si uite asa cresc muntii de gunoaie,

| Quassaar a răspuns:

Aia de la aur este cu 3. oaie și își permită să facă pe interesanta. Este și o femeie extrem de "drăguță" și ăsta este unul dintre motivele care o fac să nu ne priveze de noblețea înfățișării ei.
Acele măști nu sunt conforme cu cerințele autorităților. Dacă ar fi după mine aș înfășura-o că pe o mumie pe individa respectivă.

| anonima188888 explică (pentru Quassaar):

Am văzut ca ce cam nebuna, dar mi-a placut mascahappy mersi de raspuns!

| Quassaar a răspuns (pentru anonima188888):

happy nu tot ce ne place este întotdeauna sănătos. Numai bine!