Dupa 2-3 saptamani, asta daca nu cumva apar complicatii si ajungi in spital.
Eu stiu pe cineva care e in ziua a 17a si inca nu poate functiona.
La fel cum știu pe cineva care dupa 3 zile a fost ca nou.
Depinde de organism, boli adiacente si varsta. Sunt oameni care nu s-au simtit bine luni de zile. Altii au stat 2 saptamani si s-au intors la serviciu.
Depinde de la persoana la persoana.
Oricum peste 80% dintre persoane sunt asimptomatice, au nevoie de test ca sa afle daca sunt infectate.
Câteva zile, dar poate dura și 6-8 luni, asa cum a spus Salontanul, depinde de unele patologii și de organism, dar mai e o chestie, imunitatea care e determinata de genetica. La vârstnici poate dura și ani de zile în cazuri foarte rare, gen cei ce suferă de BPOC, pe ăștia ii termina varianta asta,, delta ".
Am pe cineva care a depistat de sambata și sa simțit rau. Și are 18 ani. Dar este și panicat și nu știe cum să-și revină mai repede. Mănâncă, bea ceaiuri etc. Doar ca este puțin slăbit și amețit și asta îl sperie mai rau.
Depinde de forma pa care o faci, de organism, de sistemul imunitar etc.
Eu sunt în a 12 a zi de la confirmare și pot spune ca sunt ok. Mai ma ia câte o ameteala din când în când și nu mi-au revenit mirosul și gustul dar în rest sunt bine.
Vezi ca pe FB sunt câteva grupuri cu/despre oameni care au/au avut covid si poți afla multe din experientele lor.
Sănătate!
Cum se numește
Covid împărtășim experiente, grupul oamenilor din România care au avut covid.
Bună, părerea mea este că te simți mai bine după 1-2 săptămâni. Dar aici depinde mult și de sistemul imunitar al fiecăruia, cei care îl au slăbit, perioada de recuperare va fi din păcate mai lungă.
LupuMarianD2 întreabă:
Denis47864338943 întreabă: