Vin tot felul de valuri, desi sunt inunizat.nu am sanse sa nu iau, de ce port masca in spati inchise? Ca doar sunt imun
Fix ca la gripa clasica, sezoane mai nasoale si mai usoare. Nimic nou sub soare.
Din nefericire, am observat ca romanii sunt o natie precum o turma de oi (nu o spun cu rautate, e doar realitatea). Li s-a spus ca pot renunta la masca si la toate masurile de protectie, iar in secunda 2 chiar asta au si facut.
Si eu sunt satul de masca si dezinfectant, dar daca am putut respecta pana acum niste reguli, puteam totusi sa pastram acele masuri minimale de protectie si in continuare.
In magazine se conditioneaza purtarea mastii, dar in tren putini o mai pun la gura si nas.
Multi uita ca, desi vaccinati, tot se pot infecta de Covid (vaccinul previne doar formele grave).
Va veni si valul 4, dar nu va mai fi atat de agresiv, pentru ca ne-am vaccinat (daca nu e vorba de o alta tulpina, pentru care nu exista preventie).
Eu zic sa lasi tembelizorul ala care va manipuleaza, mai aveti putin si va transformati in zombii, sclavi deja sunteti ca ce spune guvernu executati tacit.
AlexDorinel întreabă: