Dacă faci azi Pfizer, doar de mâine, incepi să numeri zilele
Am făcut si eu Pfizer, dar ai de așteptat o lună, până obții certificatul verde. (21 zile intre cele două doze, plus incă 10 zile după ce faci a doua doză). În total, 31 de zile.
Certificatul verde il poți descărca imediat după ce te vaccinezi, doar că nu e valid.
Cu Johnson& Johnson, rezolvi situatia mult mai rapid.
Vaccinul Pfizer are o procedura, nu se face când are fiecare chef. De ce nu te vaccinezi cu Janssen?
Din păcate Johnson nu prea mai oferă siguranță din punct de vedere al călătoriilor, de exemplu în Austria nu mai e valabil, și probabil curând se vor lua și alte țări după Austria. era mai ușor cu el, într-adevăr
Pentru că e incertă treaba cu el și eu am nevoie să plec din țară. De exemplu, deja nu mai e valabil în Austria, și probabil curând se vor lua și alte țări după Austria. În Germania se cere a doua doză la Johnson după 4 săptămâni. Știu că aș fi scăpat mai ușor cu el, dar nu mai e sigur din punctul ăsta de vedere.
Nu știu ce să zic, atunci vei aștepta cele 31 de zile, dacă nu există o altă solutie.
Da, nu există altă soluție. E în regulă, eram doar curioasă. pentru că prietena mea cea mai bună și-a făcut Pfizer cu două-trei zile înainte de termen și eram curioasă dacă mai sunt și alții ca ea. Mulțumesc frumos. Și deci încep numărătoarea a doua zi după ce m-am vaccinat.
CatrinaAndreea întreabă: