Nu cunosc acest supliment(detrical), dar eu iau vitaminele necesare mai ales in sezonul rece. Magneziu, zinc, vitamina D si respecti C. Probioticele sunt foarte bune, dar oricum la noi romanii in general consumam din plin, ba mai mult sunt unii care iau si vara. Important e sa incerci sa cauti cat mai naturale chiar daca pretul inteapa buzunarul, dar macar ai sanse mai marii sa iti imbunatateasca sistemul si nu sa ii puna piedicii.
Este adevărat că unii au innebunit de la acest virus? Așa mi-au zis asistenții de ambulanță după ce o murit Maica mea. oare de ce? E posibil așa ceva? Sorămea mi-o spus că după ce o scăpat de acest virus că a rămas cu probleme de vedere și vrea să se opereze. știam că lasă sechele acest virus, dar chiar așa sa innebunesti? Sau o fi avut probleme neurologice mă gândesc cei care au luat-o pe arătură?
Imi pare reau de situatia prin care ai trecut si condoleante.
Nu am mai auzit teoria asta, dar din cate citesc iti poate afecta plamanii pe termen lung in unele cazuri. Dar ce anume au vrut sa spuna prin "a innebunit"?
Nu știu că eram afectat în acel moment, dar mi-au zis că au murit tineri care nu aveau nimic și unii ar fi înnebunit de la acest virus ..mersi asta e, viața merge înainte, oricum era bolnava rău cu diabetul, probleme cu inima serioase, cred că și de la o simpla gripa putea muri. Da, de de plămâni știam și eu, sorămea de exemplu are probleme la ochi după ce ia trecut.
Asa s-au exprimat cei de pe ambulanta - ca au innebunit? Poate se refereau la depresie sau anxietate (nu sunt nebunie, dar intra la psihiatrie si s-au cam inmultit cazurile in pandemie). Problemele neurologice (ex. epilepsie) sunt cu totul altceva si nu "o iei pe aratura" de la ele. Bine, presupun ca poti sa dai in depresie daca ai o forma grava care nu poate fi controlata si iti afecteaza rau calitatea vietii... dar asta nu mai tine de covid.
dark1angel întreabă: