Iar recent am avut vaccin pentru difterie, tetanus si poliomielita, imunitatea dureaza circa zece ani.
Si unul pentru oreion, pojar si rubeola, imunitatea este pe viata.
Corect, nu cred ca o sa mai puna iar economia in pericol pentru o nenorocita de gripa
Hahaha
Deci dea lungul a 100 ani mii, poate zeci de mii de oameni de stiinta au studiat virusii si vaccinurile, au descoperit tehnici noi de producere a vaccinurilor, oameni de stiinta si-au dedicat viata studierii fenomenului, s-au eradicat boli si s-au salvat milioane de vietii datorita vaccinului si vine un puta bleaga sa le zica ca stie el ca nu e nevoie de 4 doze. Te faci rau de ras.
Eu nu mă fac de râs. Eu nu cred în "oamenii de știință" sau ce demonstrează ei.
Cu ce mă fac de râs că am zis că nu e nevoie de 4 doze? Știai că se va ajunge la 8 doze de vaccin sau poate chiar mai multe? Nu ți se pare că e ceva la mijloc dacă vor fi atâtea doze?
Sa fim serioși. Majoritatea oamenilor nu mai cred în această așa zisă "pandemie".
Pandemia e o raceala simpla, si cei care au murit au avut si alte boli precum cancer, sida etc
Si nici nu sunt atâția morți precum zic ei, crede-ma
Spui bine. Sper din tot sufletul sa nu iti stearga editorii raspunsul!
Si mortile subite ale celor vaccinati?
Ei, pe ala cum le explica circarii aia? Daca incerci sa investighezi moartea lui ala ai pus-o.
Pot sa spun si eu asta, am 12 si sunt sigura ca am logical mai buna ca toti astia despre care vorbesti+99% din parlamentul romanesc.
O sa revina pana isi termina astia vaccinurile si isi iau banii nu se termina.
Aaa,am uitat sa spun, mai tineti minute pe virusologul ala care a spus "Nu se vaccineaza in timpul pandemiei, cea mai mare greseala e sa te vaccinezi in timpul pandemiei"Deoarece virusul va dezvolta tulpini rezistente la vaccin.Ma rog, si pe ala l-au executat...
Bai e reala discuția asta? Doi copii dezbat probleme de epidemiologie și își dau cu părerea la mii de ore de studii științifice care stau la baza unui vaccin? Ce de gluma.
(2 luni) Vaccinul trebuie testat ani de zile ca sa fie unul eficient si testat prima data pe animale (soareci, caini etc.)
Tehnologia arn mesager e testată de ani de zile. Vorbești rahaturi de care habar nu ai.
Știi că an de an apar cate un vaccin nou antigripal care e testat 2-3 luni? Cu ăla nu ai o problema nu?
Multi tâmpiți a scos la iveală pandemia asta.
PS. Deja vaccinul e pe piata de 2 ani și nu a pățit nimeni nimic de la el, asta așa că idee pentru idioții care zic că nu era testat.
Deci nu înțelegi nimic pe nicio direcție. Nu știu cum îți permiți să ai păreri in conditiile astea.
"Nu a patit nimeni nimic de la el"
Mortile alea suspecte?
S-au vaccinat aproape 5 miliarde de oameni... supriza.
Oamenii mai mor, vaccinati sau nu.
Ai doua raspunsuri valabile de acum.
1. Vii cu dovezi stiintifice ca toate mortile suspecte la care te referi au fost provocate strict de vaccin alaturi de dovezile astea atasezi si statistica cu cei care au murit strict din cauza vaccinului comparativ cu cat au murit de covid si dezbatem.
2. recunosti ca mananci mult ca.cat si incheiem discutia.
ATENTIE. Orice alt raspuns se considera ca mananci rahat mult, cu castronul si cu polonicul.
Anonim5084689 întreabă:
adda_5504 întreabă: