A doua zi dupa ce m-am vaccinat cu Pfizer am dat jos de pe net dovada ca m-am vaccinat. deci unt considerat vaccinat. Peste 21 de zile ma duc iarasi.
Da dar nu poti sa intri cu hartia aia la film restaurant
Nu mai fa nici un vaccin, stai închis în casă toată viața sa vezi că nu pățești nimic
Eu stiu ca nu te vei vaccina niciodata daca de dimineata pana seara nu faci altceva decat sa cauti "motive" sa nu te vaccinezi.
Nu stiu de ce pui toate intrebarile astea cand este evident ca tu de fapt NU VREI sa te vaccinezi.
Toate tipurile de vaccin au riscuri, O cunostinta din Italia m-a sunat ca o fata de 16 ani din vecuni de la ea a murit in urma vaccinului, o prietena mi- a sous ca o cunostinta a ei gravida in luna a saptea a murit, cumnatul meu a spus ca o matusa a lui dupa vaccin a ramas cu pribleme cardiace, doua oersoane pe care le cunisc au avut reactii secere ce au necesitat spitalizare dar pe uema au trecut, majoritatea nu au avut nimic dar nimeni nu poate garanta ce reactie va avea cineva.
Ti s-a mai cerut acum 1 luna de cineva de pe aici sa ne spui exact diagnosticul cu care a murit fata aia. Pana nu ne spui consideram afirmatiile tale doar stiri false rau intentionate
O sa faci o febra usoara si o sa te doara mana cateva zile, nu e nimic dramatic. Numa printese peste tot.
De ce nu vrei cu Pfizer? Eu m-am vaccinat cu acesta și a fost super ok.