Atat prima cat si a 2-a varianta sau mai degraba AMBELE, pot sa reprezinte cel mai probabil... raspunsul corect.
Guess again - pentru ca la aia se testeaza, nu ca la noi. Citi romani crezi ca daca sunt raciti/gripati si pot duce boala pe picioare se duc sa arunce cu vreo 250 RON in mizeria aia de test? Eu unul cu siguranta nu as face asa ceva!
Multi cred ca tarile din occident au populatia mai educata. Gresit! Poate elita, care este cu adevarat elita, (patronii nu sunt cu 4 clase) au o educatie mai ridicata, iar la conducerea tarilor - in majoritate - sunt acestia, nu niste neaveniti ca la noi.
Defineste "occient"
in Italia sunt zone cu nivel "alb", adica rata de infectare aproape ZERO, iar Italia e in "occident"
"acum 2 minute | AlexDorinel explică (pentru Zuzu1991):
În Italia nu s au respectat deloc"
nu s-a respecatat deloc "CE?!?"
Italia a fost zona rosie si cu restrictii NASPA luni de zile, da, stiu ca italienii sunt aiurea, dar dupa un an PLUS de pandemie, chiar s-ar rahatii pe o chestie dinasta?!?
EU NU CRED!
Dap, pe departe sunt mult mai prosti
din pacate sunt si "mult" mai "occidentali", asa ca abuzeaza de statutul asta pe toate gaurili POSIBILE, inclusiv corona MF virus si zone "albe" unde cica, ca turismul e absolut permis (si deci ei isi iau banul din turism, ca doar e zona "declarata"... "alba")
E din cauza faptului ca tarile precum India, sunt niste tari mult prea populate si unde igiena nu prea exista
Salut!
Concluzia mea este ca rata de infectare a fost mai mare in alte tari pentru ca sunt multi imigranti, care au adus boala din n tari.
Pentru ca aia nu se vaccinează. Sa se trezească și prostii aia. Cum pla mea sa chemi oamenii la vaccin și sa nu le dai mici? Pai cine vine pe gratis? Trebuie sa le dea mici
E din cauza faptului ca marea majoritatea tarilor din occident au o populatia mai mare decat Romania. Dar vaccinarea se promoveaza mult mai mult!
Gabyfire000999888 întreabă: