Nu cunosc pe nimeni, doar am auzit zvonuri (cu persoane necunoscute). Oraselul meu o duce bine, cica sunt doar 4 confirmati, de la inceputul starii de urgenta.
Totusi 10.000 de persoane din totalul populatiei de peste 19.000.000, e un procent minuscul, nu e ca si cum ar fi bolnavi in stanga si in dreapta, din fericire. Masurile la noi s-au luat in timp util.
Colegi de-ai sotului vara-mii din Italia. Se pune? Hai mah, serios, vrei sa duci discutia in directie cefalopodelor care zic ca de fapt virusul nu exista?
Eram doar curioasa. Sa stiu si eu cine sunt greu-incercatii bolii printre dragii nostri semeni TPU-isti. Poate fac niste matanii pentru ei.
Ei, faza e ca si gripele/virozele de sezon au simptome similare. Eu am patit de vreo 5 ani incoace aproape in fiecare an sa fac ceva gen COVID. Crezi ca daca as face acum as muri de stres? Nefumator, consum alcool foarte putin, cu tensiunea si restul stau acceptabil, si mai ales nu ma stresez cand am diverse.
E inventia ocultismului mondial pentru a mari preturile la supermarket
sunt implicati si iezuitii
si evreii
Asa crezi tu? Nasol.
Intrebarea mea nu avea vreun substrat. Media va face si paranoici?
Nu consum media, eu îmi iau info doar din surse oficiale . E clar unde bate întrebarea ta, am avut aceeași discuție cu o copilă de 11 ani zilele trecute pe aici. Paranoia mi se pare să ai impresia că nu există virusul și e ceva mai malefic în spate.
Nu iegzistă kanker că n-am văzut eu
N-am pomenit nimic de asa ceva si nu stiu cum ai avut revelatiile astea, ca as crede una-alta. N-am vorbit niciodata
Va e dor de certurile de la munca si veniti la cerseala pe TPU?
Unii macar au de munca
Nu știu unde muncești tu de te cerți toată ziua cu colegii, dar nu peste tot e așa :'(
Aveti bun simt, si tu, si animalutul ala, faceti loc oamenilor sanatosi la cap sa raspunda. Umpleti aici pagina de prostii.
Mă bucur că ești optimistă
Nu,nu cunosc pe absolut nimeni infectat cu acest virus in cele doua doua judete intre care oscilez locuind periodic in fiecare (Giurgiu si Bucuresti). Daca te duci in zona de nord a tarii oamenii de acolo ''stiu sigur'' de la stiri ca in Giurgiu si Bucuresti este de fapt focar de covid19 si ca noi murim aici ca sobolanii.
Eu am un var venit de curand din Spania care e in izolare impreuna cu toata familia, atat.
Ce simptome ai? Ai febra? Intreb deoarece cunosc o ruda care are tuse mereu si nu ii trece nici cu medicamente, dar are dureri de cap, si ii e rau. Febra nu are
Nu am avut febra deloc. Dureri în gat, tuse, stare generala proasta, 3 zile nu am mai avut gust și simt
Ti-ai revenit? daca da, prin ce ai trecut?
Am trecut printr-un fel de gripa fără febra. Tuse, scurgeri nazale. A fost ca dracu, dar sunt ok acum. Acum sunt însărcinată in 3 luni
Dravo1234 întreabă: