Scuze, nu inteleg la ce te referi; ai comentat la RASPUNSUL DAT DE MINE, am primit notificare, ca si acum, deci unde ma bag 8n seama? Am raspuns NUMAI comentariilor adresate mie! Pe viitor, vezi ce buton "Raspunde" alegi, pentru ca daca il alegi in mod gresit pe al meu, tu nu vei primi raspuns(ul dorit) iar eu ma voi "baga in seama"!
Pace si imtelepciune iti doresc!
Nu, nu, eu am raspuns la intrebare, nu am scris la niciun raspuns de-al tau. Iar ultimul raspuns a fost pentru ania. Ai tu grija mai bine in ce fel ti-ai setat notificarile.
Domnu' anonim, ce nume frumos de utilizator, stii ce este Wikipedia? E un soi de ONRC, unde actele sunt semnate de un judecator, deci "instanta si-a sous cuvantul..."?
Ok, stergem orice referire laproject veritas sin film, cu ce ramanem? Cu cateva inregistrari cu camera ascunsa, corect? Deci, in acceptiunea ta, nu au valoare? Nu sunr persoanele reale? Sau nu va convine ce se spune, ca va ataca "puncctajul"?
De ce am impresia ca tu, impreuna cu ceilalti doi troli de pe aceasta intrebare, ori sunteti gemeni, ori sunteti una si aceeasi persoana?
Vino cu ceva concret, gen "ala care vorbeste in bar nu e cine se zice ca e, va spun eu, credeti-ma, ce dracu, oameni buni!"
Alles beste!
Te rog fie sa ma ajuti pe mine, desi nu cred ca ai cu ce, fie apeleaza la admin/mod, fac copy paste din notificarile mele:
Astăzi
16:11
NumeUtilizatorMyAss a comentat la răspunsul tău: Scuze, nu inteleg la ce te...
15:49
anonim14653876 a comentat la răspunsul tău: Uite niste "tampenii raspandite de cei...
15:12
NumeUtilizatorMyAss a comentat la răspunsul tău: Uite vezi, iubesc societatea asta, in...
13:51
mastadont a comentat la răspunsul tău: Da, asa este, ina dezbatem despre...
Ca regula generala, eu raspund fie intrebarilor, fie comentariilor adresate mie, deci garantat problema este altundeva.
Stima!
Nu ai inteles. Pe voi nu va lasa la terase pentru ca voi sunteti in pericol, nevaccinatii, nu noi. A fost alegerea voastra sa nu va vaccinati, nu este nici o dictatura. S-au lasat libertati pentru cei care s-au imunizat pentru ca pericolul pentru ei este foarte mic. Anul trecut, cand statul nu avea alternativa de oferit, au facut lock-down si ne-au tinut pe toti inchisi. Dar cum acum au alternativa, o parte din populatie au ales sa se vaccineze si altii nu. Este treaba voastra cum va descurcati cu situatia, pentru ca este alegerea voastra. Si daca va fi cazul concediului fara plata sau necesitatea testarii saptamanale pe banii vostri, asta va fi tot alegerea voastra. Aveti voi impresia ca v-a facut statul ceva. Este total gresit si este foarte pueril. Nu vreti deloc sa va asumati raspunderea pentru propriile decizii.
P.S. Covid devine contagios in momentul in care incepe sa se multiplice in organismul nostru. In cazul vaccinatilor acea multiplicare nu se intampla pentru ca organismul lupta din prima cu virusul, are anticorpii deja in organism, nu trebuie sa-i mai produca. Mai sunt cazuri in care si persoane vaccinate se mai imbolnavesc de o alta varianta fata de cea pentru care au anticorpi produsi cu ajutorul vaccinului. Dar si asa trecerea prin boala este mult, mult mai usoara.
In fine, nu am de gand sa apelez pe la niciun admin. Daca mai primesti raspunsuri care iti apar ca ar fi de la mine, te rog sa le ignori, nu sunt pentru tine.
P.S. Te rog sa te abtii de la supozitii si presupuneri, gen ca ai avea sau nu ceva de invatat de la mine. Este foarte urat din partea ta si nu halesc genul asta de remarci.
Nu ma vaccinez pentru ca virusul nu reprezinta un pericol atat de mare pentru mine.
Ideea ca toti oamenii care nu vor sa se vaccineze au ales asa pentru ca cred in teorii ale conspiratiei e o tampenie.
Faptul cca exista deja proiecte de lege( votate deja in alte tari europene) deja ca anumote categorii de profesii ( medicii, politia etc) sa fie obligate sa se vaccineze sub sanctiunea desfacerii contracului de munca.In judetul satu - mare am auzit la stiri ca din 2200 angajati in sanatate 1700 sunt nevaccinati.Ieri medicii erau eroi azi sunt potentiali infractori.
Am imunitate mai mare decat cei care s-au vaccinat dobandita in urma bolii, ( da testele de anticorpi nu mai conteaza)nu ma lasa la terase din cauza de dictatura.
Chiar ma intreb oare chiar exista oameni care s- au vaccinat doar pentru a putea merge la terasa sau la film.Cu astfel de masuri doar jignesc oamenii nu ii conving sa se vaccineze.
Fii sigur ca nu vreau sa am nici in clin si nici in maneca cu cei de la care as avea de invatat numai limba rromanes...
Bahta lo!
Este pandemie. Pentru a se putea lua anumite masuri, de protectie dealtfel, sunt necesare legi. Repet, este alegerea oamenilor sa nu se vaccineze, este alegerea lor sa opteze pentru concediu fara plata sau pentru teste saptamanale. Este alegerea lor ca intr-un final sa le fie desfacut contractul de munca. Daca nu era vaccinul in momentul asta ar fi fost lock-down pentru toata lumea. Ma intreb si eu: de ce nu ai mers la doctor pentru a fi sigura? Probabil tot din motive personale si egoiste - ca sa eviti carantina, asa-i?! De ce crezi ca s-a ajuns aici? Ai stat asa si-ai mai dat-o si pe la altii. Acum spui asta doar pentru ca, vezi Doamne, tu esti imuna, ti se face o nedreptate. Unde ti-e certificatul ca ai fost bolnava? Nu faceti decat ce va bubuie capul si apoi sunteti niste victime lovite sub aripioara. Sunt persoane care au nevoie de asistenta medicala in momentul asta - au si ei drepturi, nu doar voi - si stau si se descurca singuri, unii poate chiar mor din cauza ca sistemul medical este blocat. Nu vrei sa faci vaccin, nu fa. Dar asuma-ti ce ai decis, nu da vina pe stat, pe vaccinati, pe Est, pe Vest...
Dam, sunt oameni care s-au vaccinat doar pentru asta, ca cica ei nu pot sa calatoreasca daca nu faceau vaccin si cica nu li se pare corect. Repet, daca nu era vaccinul era lock-down si nu puteau calatori oricum. Poate cu testul, in cel mai bun caz. Nu aveti creier, nu dati vina pe cei din jurul vostru!
Aici sunt total de acord cu tine. Statul a luat cea mai bună decizie când a impus aceste limitări, inspirându-se bineînțeles după modelele din vest. Era și opțiunea să nu se mai ofere asistență medicală pentru cei care decid să nu se vaccineze însă atunci ar fi fost cu totul altceva, oamenii ar fi spus, pe bună dreptate, că sunt lăsați de izbeliște de un stat care trăiește din impozitele lor.
Nu știu la ce știri te uiți tu, dar toate publicațiile spun altfel. https://www.mediafax.ro/......i-20224545
De aici observăm că procentul medicilor din Satu-Mare este de 80%
Ai verificat informația măcar înainte de a debita asemenea inepții?
Mi se pare normal ca cei care lucrează în domenii de risc, cum ar fi medicina, să se vaccineze sau să suporte consecințele dacă nu. Nu aș vrea să merg la spital cu o urgență minoră și să vin acasă și cu covid, chiar dacă sunt vaccinat sau nu.
Ne place sau nu, medicii sunt cei mai susceptibili să contracte boala și, prin faptul că intră în contact cu sute de oameni zilnic, o răspândesc foarte rapid.
"Era și opțiunea să nu se mai ofere asistență medicală pentru cei care decid să nu se vaccineze însă atunci ar fi fost cu totul altceva, oamenii ar fi spus, pe bună dreptate, că sunt lăsați de izbeliște de un stat care trăiește din impozitele lor." Doamne fereste! Atunci chiar ar fi fost un Guvern care merita demis. Mai era pe-aici un baiat, care le stie pe toate, care spunea ca el a dat bani pentru vaccinul tau. Adevarat, dar si tu ai dat bani pentru vaccinul lui. Vaccinul lui este acolo, il asteapta, doar ca el refuza sa-l faca. Fiecare sa-si asume hotararea pe care a luat-o!
Hey, hey, hey! M-am tinut de cuvant si am lansat provocarea aici:
https://www.tpu.ro/......deschid-o/
Vaccinați-vă oameni buni și nu mai credeți toate tâmpeniile răspândite de IDIOTII fără MINTE, de CRETINII fara CREIER, de CRETINUL de BITMAN, de Becali, de Sosoaca, etc.
Complet fals. Dacă te-ai fi informat ai fi știut acest lucru.
Pentru a transmite boala trebuie ca mai întâi să o ai, iar acest lucru se întâmplă foarte rar la persoanele vaccinate după cum demonstrează și ce se întâmplă la noi. De asemenea, o persoană vaccinată care a contractat covid 19 va avea boala mai puțin timp pentru că se va vindeca mai repede, așadar, va infecta mai puțini oameni decât o persoană nevaccinată.
https://www.theatlantic.com/......id/620161/
Mai informeazăte înainte să crezi toate tâmpeniile de pe internet.
Atat timp cat declarai boala la DSP acum aveai certificat verde. Dar mna, ce sa faci. E mai bine sa dramatizezi pe net si sa recomanzi tratamente cu laptisor de matca