| StimabiluI a întrebat:

Întrebare pentru cei vaccinați anti COVID: dacă s-ar lansa din nou o campanie de vaccinare, v-ați vaccina cu încă o doză?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| angel6lust a răspuns:

Am avut frisoane, vărsături și diaree.

14 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

M-am vaccinat cu 2 doze si nu am avut nici o problema, nu m-am imbolnavit si nici n-am avut reactii adverse.
Daca ar fi nevoie m-as mai vaccina inca o data.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca m-as simti expus, cu multe cazuri in jur, da.
Mai ales ca am un job cu colectiv foarte mare si "suveranist", deci as fi inconjurat de cazuri.

Dar daca ramane o simpla gripa cu putine cazuri, nu cred ca m-as obosi sa ma vaccinez. Eventual as face antigripalul simplu, general, din comoditate.
Gripa e o boala destul de enervanta, uneori ma slabeste cate 2 saptamani si imi afecteaza productivitatea.

PS: au trecut 4 ani de la ultima doza, probabil as relua Pfizerul in doua doze, daca s-ar ajunge acolo. O singura doza nu rezolva mare lucru.

| StimabiluI explică (pentru NoTurbinaNoGood):

De ce nu te-ai vaccina cu AstraZeneca?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru StimabiluI):

Pfizerul era cel mai "laudat", aproape fara efecte adverse.
Astra mi se pare ca s-a si scos din uz de la noi, din cauza efectelor adverse.

| StimabiluI explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Lol, Pfizer este o AstraZeneca cu efect întârziat.
Totuși, este un progres acceptare existenței așa numitelor "efectele adverse".

| Cipi1212 a răspuns:

Eu nu mă vaccinez cu un vaccin care nu a fost testat înainte.

| angel6lust a răspuns:

Da, am făcut 2 doze, am avut o reacție urită după una dintre ele, dar nu m-am îmbolnăvit niciodată.

| StimabiluI explică (pentru angel6lust):

Ce ai pățit după una dintre doze?

| angel6lust a răspuns (pentru StimabiluI):

Am avut frisoane, vărsături și diaree.

| Bogdaninteligentul a răspuns:

Nu! Acum trei ani m-am vaccinat ca prostul.

| StimabiluI explică (pentru Bogdaninteligentul):

Ai avut probleme de sănătate de atunci?

| Bogdaninteligentul a răspuns (pentru StimabiluI):

Am avut aritmii cardiace și stări de amețeală câteva zile.

| StimabiluI explică (pentru Bogdaninteligentul):

Îmi pare rău să aud asta. Ai luat vreun tratament care să te ajute să treci peste aceste probleme?

| Bogdaninteligentul a răspuns (pentru StimabiluI):

Nu. Au trecut de la sine.