Raspunsul este NU la toate intrebarile tale.
Si Guvernul are toate datele tale personale, inca de la nastere si apoi cand obtii diferite acte oficiale, incepand cu certificatul de nastere, actul de identitate, diverse diplome, etc, astfel ca nu obtine alte date dupa vaccin, doar aceea ca te-ai vaccinat.
Ai...probleme la masarda.
Sa o luam punctual, nu are cine sa te urmareasca ca masonii din noua ordine mondiala nu urmaresc orice tiriplici de la Vaslui din catunul z, ei daca vor urmaresc sau anihileaza persoane importante care le-ar pune in pericol jocurile malefice.
Vaccinurile nu contin cipuri asa cum vehiculeaza teoriile sosociste!
La loteria vaccinurilor nu ai de ce sa mai participi inscrierile din cate stiu eu s-au incheiat demult. Iar datele acelea pentru care ti se cere acordul oricum statul le are, exista baze de date in care iti este trecut CNP-ul, numele si prenumele, deci daca o institutie a statului le vrea nu trebuie sa le dai tu la vreo tombola ci le au ei, dar iarasi nu o sa le foloseasca pe ale tale ca nu au la ce sa le foloseasca.
Sfatul meu consulta un medic psihiatru, nu e nicio gluma, ai nevoie de tratament, o sa vezi ca dupa asta nu o sa mai suferi de anxietatea pe care o ai acum!
Sa știi ca și eu m-am vaccinat în luna Mai cu prima doză și rapel. De atunci am rețea 5G pe telefon cu 4G. Iar tot de atunci zilnic sunt doi bărbați în negru, urcați în nucul din fața blocului, care îmi urmăresc toată activitatea pe care o fac. Unul dintre ei seamă foarte mult cu Will Smith.
Eu sunt ironic, însă tu ar trebui sa mai închizi televizorul și sa nu mai asculți la toate prostiile ce se discută acolo. Mai ales posturi de televiziune ca Antena 3 sau pagina lui Șoșoacă de pe Facebook.