Da ce v-ati *feminizat*
Eu la -10 ma plimb cu bicicleta și nu mi-a înghețat curu
Ce gingăși v-ati facut ma
Ai de viata mea
Păi frigul incepe de la -15 in jos ma nu la temperaturi cu plus
Nu esti singurul, mai sunt si eu asa ca tine si cred ca mai suntem cativa.
Din pacate aceste cunostinte ale noastre nu constientizeaza cum ar fi sa stai cu un tub bagat pe gat in trahee.
Asta-i romanul si daca s-ar scula unul din morti tot nu ar crede "ala nu a murit ma, l-au ingropat beat si s-a trezit", deci gasim scuze la orice si nu credem in nimic din ce nu putem justifica sau palpa.
Si eu am inceput sa ies din ce in ce mai rar din momentul in care s-a tot vorbit de aceasta noua tulpina mult mai contagioasa venita de la pretenii din UK, ies cand e nevoie nu sa ma imbat pe la terase, asta o faceam cand totul era frumos si placut.
Acum daca traim in niste zile mizere de ce am avea chef de distractie? Vezi cum sunt oamenii, noi suntem in razboi cu un inamic invizibil dar noi sarbatorim pe partie cu schiul in spate, omul tot naiv ramane si nu crede in raul pe care nu-l poate vedea.
Merg săptămânal la o clătită sau o ceafă bună, și încă n-am primit covid. Evident nu la terasa ci în interior, aparent majoritatea restaurantelor sunt deschise, cel puțin în zona mea.
In rândul tinerilor rar sa fie așa speriați. Mulți nu merg in locuri de risc major dar nici chiar așa sa nu meargă lumea nici la terase.