| Radandam a întrebat:

Maine ma duc sa fac la o clinica un test covid 19, daca ies pozitiv trebuie sa anunț eu? Sau anunță clinica automat? Și cât de periculos este acest virus la o persoana de 20 de ani fără sa fi fumat vreodată, sa bea și care sta bine cu plămânii, ca mi-am făcut acum o săptămână raze și a zis doctorul ca sunt bine? Deci?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu in continuare te sfatuiesc sa consulti un psiholog bun pe teme de ipohondrie.

| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca esti obsedat de aceasta problema. Daca faci testul si este pozitiv, imi este teama ca te sinucizi. Deci, no comment.

| Jackpot2 a răspuns:

Ai simptome?