| RAY a întrebat:

Maine merg sa ma vaccinez cu moderna, dar daca am covid ce se intampla?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
10 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Cat noroc aveti unii, eu inca-s pe lista de asteptare si tot astept sa ma anunte. Moderna? de ce nu ai ales Pfizer? acum am vazut ca iti arata si doza pe site dar poti afla si cand te programezi telefonic.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Moderna este cel mai eficient si fara riscuri, azi o sa ma programez

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Nea, Pfizerul e cel mai bun, e numarul 1 contra covid dintre toate, Moderna ar fi pe 2

| RAY explică (pentru Drimmero):

Dar nu a murit nimeni de la el din ce am citit, pe 21 am vaccinarea

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Succes! sa ne zici cum esti, chiar sunt curios, urmeaza si eu

| Mosotti a răspuns:

N-ai nici un Covid, du-te cu incredere. Nu ai pentru ca te-ai protejat.

| Emma30555 a răspuns:

Nu se întâmplă nimic doar ca nu vei fi protejat, fiindcă nu au timp anticorpii sa se dezvolte. La mine la munca au fost cazuri

| aditimus a răspuns:

Pai daca ai covid nu te du ca risti sa infectezi si pe altii...

| RAY explică (pentru aditimus):

Nu am covid dar poate am dar nu am simptome, astia asa spun

| aditimus a răspuns (pentru RAY):

Si de ce nu te testezi inainte?