| miniso a întrebat:

Mi-am facut 2 doze de vaccin. De curând am avut rapelul. Haideți să vă spun ce reacții am avut eu că poate găsesc pe cineva care a pățit la fel.
Atât la prima, cât și la a doua doză am avut durere de braț, a scăzut în intensitate și a durat vreo 5 zile. Febră 38-39 și frisoane am avut în primele 2 seri. La ambele doze am avut o roșeață mai mare decât o monedă de 50 de bani la locul înțepăturii, cu durere la atingere. După roșeață au apărut mâncărimi de braț. A mai avut cineva aceste reacții?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
8 răspunsuri:
| Marius2001Pop a răspuns:

Pe mine m-a durut mana in prima zi, dupa m-au durut picioarele si mi-a fost somn happy

| CIaudiu a răspuns:

Sunt si persoane care au astfel de reactii, nu toti reactionam la fel. Eu, de exemplu, n-am avut nimic de parca nici nu mi l-am administrat.
N-ai de ce sa te ingrijorezi.

| Elide a răspuns:

Da,la mine au trecut două zile de la a doua doză și durerile de cap nu mai încetează și nici amețeala, plus frisoane ieri de dimineață când m-am trezit, și la muncă azi nu puteam sa mai stau in picioare, plus că îmi e greață de orice mâncare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine prima oară m-a durut brațul aproape două săptămâni.A doua zi de la vaccin s-a înroşit zona aia şi aveam mâncărimi.La vreo 2-3 zile parcă s-a învinețit şi a rămas aşa vreo săptămână şi jumătate.Frisoane şi o creştere uşoară de temperatură (37, 5) am avut în noaptea respectivă şi a doua zi.
La a doua doză nu am mai pățit aşa cu brațul, nu s-a mai înroşit/învinețit, ci doar m-a durut puțin la câteva ore după, dar până în ziua următoare a trecut. Temperatura şi frisoanele au fost la fel ca prima oară.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Durere de braț după prima și a doua doza. Durere de brat și febra după a doua doză.
Mama a avut durere de brat și febra după prima doza. Dupa a doua doză doar durere de brat.

| Ninii293948 a răspuns:

Eu la prima doza am avut decât o durere de braț vreo 3 zile, iar la a doua doza am avut putina temperatura, frisoane și durerea de mâna. E normal.

| G777 a răspuns:

La prima doza doar durere de brat, la o doua o zi am stat mai mult in pat pentru ca mi-a fost foarte rau, dureri de cap, febra, frisoane.

| cristi202 a răspuns:

Am avut asemanator. S-a umflat, nu mult, dar cit sa atinga nervul miinii. Ca consecinta, m-a durut destul de tare toata mina de la locul vaccinului, si nu am mai avut putere sa tin ceva in mina. Am luat un Diclofenac, care e excelent pentru inflamatii, caci de asta era vorba, si cred ca si la tine tot inflamatie a fost, si in doua ore a mai ramas doar ceva durere, iar dupa o zi a trecut cu totul