| TheGreatSouthernTrendkiII a întrebat:

Nici asta nu e prea mult, sa testam copiii pentru un virus care nu e periculos pentru ei?
https://www.digi24.ro/......ui-1760191

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Prea mult e ca nu intelegi tu cum se raspandeste virusul.

| sierra1 a răspuns:

Dar pentru mă-sa și tac-su ESTE!

(o, sancta simplicitas)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nici pentru tine nu e periculos. Pe cei fără, nu îi atacă.

| goguPatent a răspuns:

Da ce copii au vreo superputere si nu transmit virusul?

| TheGreatSouthernTrendkiII explică (pentru goguPatent):

Din nou: Il transmit. Dar virusul asta nu ar trebui sa fie o povara pe care sa o care copiii din moment ce pentru ei nu reprezinta un pericol demn de luat in seama. Adultii carora le-ar putea transmite virusul sunt liberi sa se vaccineze. Daca nu vor sa o faca, e problema lor.

| goguPatent a răspuns (pentru TheGreatSouthernTrendkiII):

Povara e pentru toata societatea.
Din punctul meu de vedere povara e si mai mare pe copii de scoala. Ei stau in aglomeratii sociale, ei nu respecta reguli de protectie sanitara, ei dau mai departe. Simplu. Cred ca asta iti raspunde si la intrebare.

„Cred ca asta iti raspunde si la intrebare."
Nu imi raspunde pentru ca nu mi-ai raspuns la intrebare.
„Povara e pentru toata societatea."
N-ar trebui sa fie.
„Din punctul meu de vedere povara e si mai mare pe copii de scoala."
Este pentru ca o fac cei ca tine.
„Ei stau in aglomeratii sociale, ei nu respecta reguli de protectie sanitara, ei dau mai departe."
Virusul asta nu reprezinta un pericol demn de luat in seama pentru ei. Ca „dau mai departe" ar putea fi o problema pentru adulti, dar acestia au posibilitatea sa se vaccineze.
Daca chiar si vaccinat te mai temi de virus atunci e o nebunie si nu ar trebui sa se ia decizii care ne afecteaza pe toti pe baza fricii tale absurde.

Cand o sa traim intr-o societate in care adultii vor fi vaccinati in proportie de 100% poate va avea sens ce scrii. Pana atunci...

Are sens. Ca nu-ti place tie e cu totul altceva.

Ce are sens?
Sa ii lasi pe toti sa se imbolnavesca si sa umple iar spitalele?
Nu traim in jungla.

| goguPatent a răspuns:

Pai daca il transmit de aia sunt testati. Sa fie oprita transmiterea in comunitate. Ce faci daca sunt pozitivi, ii lasi sa infecteze o clasa de 30 copii care se duc acasa si dau mai departe la 2-3 persoane?
Asta ar fi logica ta? Sau poate nu stiti ca vaccinat tot te infectezi

"departe la 2-3 persoane"
Le impiedica cineva pe persoanele astea sa se vaccineze?

Mai scriu odata, poate nu ai citit prima data.
Persoanele vaccinate se pot infecta...
Sa stii ca daca esti vaccinat nu trebuie sa te doara la basca de infectie. Ca preventia e cea mai buna solutie. Si fix asta presupune testarea in scoli. Cea mai la indemana metoda de preventie.

Am citit si prima oara.
Ce spui tu e o nebunie. Daca chiar si vaccinat te temi de virus, de ce sa mai iesi vreodata din casa, de ce sa mai conduci, de ce sa mai traiesti?

E o chestie de instinct si logica sa te feresti de boala.

Nu mi-ai raspuns la intrebare.