Deci ai voie sa iesi din casa doar daca iti moare cineva sau daca ai nevoie de medicamente? Adio, lume normala cu oameni normali!
Bun venit, noua ordine mondiala.
Singurul lucru pe care nu-l inteleg este de unde iei medicamente la 12 noaptea? Daca stai in texas in pustietate? Unde mama naibii sunt atatea farmacii nonstop ca eu nu am vazut?
Prin Bucuresti mai sunt, poate prin alte orase nu prea sunt.Astia s-au gandit numai la ei cand au votat, tu ce credeai?
Cea mai apropiata farmacie nonstop de mine este la 70km
Acuma sunt curios ce vor face politistii cand ma vor prinde cu declaratie stiind ca nu avem farmacie nonstop, sper sa nu fie absurzi si sa ma lase naibii in pace.
O sa iti de amenda si spera sa inchida ochii ca ai mințit in declaratie
Dar cum se poate constata ca ai mintit intr-o declaratie privind o actiune viitoare si nu una trecuta?
De unde stie 100% ca nu merg la o farmacie? Ca am o urgenta?
Gasindu-te intr-o alta locatie decat cea specificata in respectiva declaratie?
Unde trebuie scrisa in declaratie locatia individual determinata in care te deplasezi? mai ales ca ti se cere sa mentionezi scopul si nu locatia...
Incepe foarte exact de "luni, 09-11-2020" ori in noaptea asta, luni a inceput de la ora 12 noaptea, deci, daca dupa 12 iesi afara atunci piulitia abia asteapta sa iti dea amenda
Eu intreb ca mai ies seara la alergat si cateodata se intampla sa depasesc ora 23, nu sa golanesc pe strazi.