| Sara2 a întrebat:

O clinică convenabilă în Constanța unde pot face testul PCR tradus, pentru a pleca în afara țării? Ms

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cred ca procedura este alta cel putin asa imi pare mie logic, faci testul la o clinica acreditata, adica orice clinica care face testul PCR si cu acesta te duci la un birou de traduceri acreditat si il traduci, platesti traducerea si el va primi si o stampila ca este "omologat" gen. eu cel putin asa vad treaba atata timp cat o clinica nu iti poate da rezultatul testului in limba straina
Pentru a te lamuri alege o clinica mare si intreaba si aspectul plecarii din tara.

| goguPatent a răspuns (pentru Simpatic):

Aproape toate clinicile dau rezultatul si in engleza
unii la cerere altii si fara cerere.
nu e nimic complicat asa cum iti imaginezi tu

| Simpatic a răspuns (pentru goguPatent):

Ai facut tu testul si ti l-a dat in engleza? atunci despre ce vb

| goguPatent a răspuns (pentru Simpatic):

Da, l-am facut. Am fost intrebat daca vreau si in engleza doar ca nu am avut nevoie. Deci despre asta vorbim.

| Simpatic a răspuns (pentru goguPatent):

Ok,atunci inseamna ca ai dreptate. dar asta nu inseamna ca toate clinicile dau in engleza, cel putin nu cand am facut eu testul acum cateva luni, probabil acum s-au adaptat conditiilor actuale, stiind ca multi vor sa plece in alte tari