| Nilsson a întrebat:

O femeie în vârstă de 73 de ani din Bacău cu multiple afecțiuni de sănătate a decedat în aceeași zi în care a fost vaccinată (după cum vedeți, NU am avansat nicio ipoteză nefondată care să asocieze decesul cu vaccinarea, așa că nu mă puteți raporta).

http://www.romania-actualitati.ro/......ata-150472

Acum întrebarea mea este: dacă ar fi avut un test Covid pozitiv și ar fi decedat până să aibă unul negativ, decesul ar mai fi fost pus pe seama afecțiunilor de care suferea sau era considerat ca deces cauzat de noul coronavirus?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| 239 a răspuns:

Mai intrebi? laughing

10 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Nu mai aparea in presa cazul acestei femei.

| Nilsson explică (pentru Celcestietot):

Greșești, toți cei testați pozitiv și decedați apar în presă, doar că acum apar ca numere în bilanțul zilnic.

Acum tot circul pe care l-a făcut presa în ultimul an se întoarce ca un bumerang împotriva ei.

În a lor goană după senzațional nu își dau seama că invalidează tot?-ul pe care l-a mâncat până acum.

| Celcestietot a răspuns (pentru Nilsson):

Multe nu se leaga, dar editorii de aici sterg raspunsurile care nu le convin viziunii lor.

| Nilsson explică (pentru Celcestietot):

Nu le șterg editorii, sunt șterse automat când sunt raportate de niște utilizatori care preferă această metodă în loc să vină cu argumente.

| Celcestietot a răspuns (pentru Nilsson):

La asta nu m-am gandit. Am dat un raspuns legat de asa ceva mai demult, dar nu au cum sa vina cu contraargumente la ceea ce este adevarat si vizibil obiectiv... pacat de ei.

| goguPatent a răspuns:

De ce continui sa insinuezi lucruri care nu au un fir logic?

Care parte din faptul ca virusul accentueaza afectiunile cronice și slabeste organismul care se bate cu acestea nu poti intelege?

| Nilsson explică (pentru goguPatent):

"Care parte din faptul ca virusul accentueaza afectiunile cronice și slabeste organismul care se bate cu acestea nu poti intelege?"

Mă mir că tu vorbești de înțelegere și logică când dovedești că ai probleme cu aceste concepte.

E un raționament foarte simplu, dacă oamenii cu comorbiditati pot muri fără virus, pot muri la fel și cu virus.

Cât timp nu li se face autopsie "decedaților de Covid" și sunt băgați la grămadă să crească artificial bilanțul pandemiei, nimeni nu poate dovedi adevărata cauză a decesului.

Așa cum eu nu zic că toți cei infectați au murit din cauza comorbiditatilor, nici tu să nu vii să-mi zici că toți cei confirmați pozitiv și decedați au murit de Covid.

Dar părerea mea e că e mai probabil ca un bolnav în stadiu terminal sau trecut de 80-90 de ani să fi murit din cauza bolilor pe care le avea înainte, nu crezi?

| badpanda a răspuns:

Astia au vaccinat o batranica pe moarte.Sa fim seriosi. Daca lua virusul adevarat poate mai traia si azi.Zic poate.

| badpanda a răspuns:

Vaccinul este ok pentru rahatul asta de virus. Problemele apar dupa ce nu il mai faci.Adica dupa 5-8 luni nu te mai vaccinezi esti la risc sa faci forme mult mai grave decat daca nu te-ai fi vaccinat.
De fapt asta s-a dorit de la inceput. Dependenta totala.

| Laura162 a răspuns:

Depinde. Daca a facut infarct, de exemplu, probabil era considerat deces de covid pentru ca tromboza e una din consecintele cunoscute ale covidului. (La 73 ani + multiple afectiuni, cel mai probabil IMA a fost.)

In schimb, bunica mea a murit in toamna, cu test pozitiv de covid... Nu a fost raportat ca deces covid. A murit de hepatita acuta. Doctorul a zis ca n-avea nicio legatura cu covidul, deci n-avea sens sa raporteze.

Altfel spus, trebuie sa aiba totusi o legatura chiar daca exista un test pozitiv. Nu te loveste masina si te trece la deces de covid doar pentru ca aveai testul pozitiv. Da, e posibil sa fi fost rapoarte eronate. E posibil si invers: sa fi murit altii acasa de covid si sa nu fi fost raportate. Totusi, vorbim de Romania... la ce organizare avem, as lua in calcul cu o marja de eroare...