| GolopențaAdrian a întrebat:

Oare ne vom mai intoarce cumva la starea de urgenta?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
45 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca vor sa murim de foame, da si asa guv viitor pnl va desemna prin hot al tari, usr e pnl

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonimg):

Da, stiu. Sau, daca aveau noroc, erau pusi cu gramada dar erau considerati cam ramasi in urma. Am avut o colega de-asta. Biata de ea era pe alta planeta, nu era neaparat proasta, dar cam muta si nimeni nu se intelegea cu ea. Cu ce o ajuta sistemul? O tot lasau repetenta...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Local da, peste tot, nu.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Posibil ori ce dar ori cum toata treaba asta cu corona a adus numai necazuri sa data afara in prostie si nici angajari nu se fac. Parca e tot mai rau.

| Mosotti a răspuns:

Nu se va mai ajunge la stare de urgenta, ne vom duce dracu de tot. China a facut stare de urgenta ca lumea o luna si ceva si a rezolvat-o, daca au 6-7 cazuri pe saptamana noi, in rest suntem praf toti.

| Mosotti a răspuns (pentru Wr3nch):

Pai nu va mai vrea, o sa vrea sa se chinuie in masa doamne fereste, cand vor avea nev de loc la ATI si nu vor avea. Ce e acum, dar stai sa vezi ce vine mai in colo.
Daca situatia va degenera urat de tot, vor sta singuri in stare de urgenta de frica, asa cum la un razboi te bagi singur in subsoale.

Inca nu e prea extinsa treaba si omu nu realizeaza, totul pare in jur ca e normal, si ii inteleg, ca si eu am simtit sentimentul asta.
Dar ma protejez cu masca si viziera cand ies afara.
O sa le fie frica cand or sa fie grav sute de mii de oameni, dar sper sa nu se ajunga acolo.
Cand o sa te miri unde e lumea si o sa stii ca-s praf si de aia nu mai sunt pe strazi, cand o sa simtim o atmosfera neagra cand iesim afara, cand simtim frica aia.
Adica cand vor prefera izolarea, masuri stricte de protectie vs sufocarea si muritul cu zile.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru rereselpahfeliedemaine):

Nu incalca nimic. In schimb, nepurtarea incalca dreptul la viata si dreptul la sanatate, prevazute in constitutie.
So, jet de aici, retardel.

| LilWatamaloon a răspuns:

Exista o posibilitate foarte mare sa se intample asta, deoarece numarul de persoane infectate creste rapid, chiar si facultatile aleg sa renunte la ideea de a avea un regim hibrid de predare.De asemenea, in unele zone numarul de persoane infectate este atat de mare incat li s-a impus din nou sa foloseasca acea declaratie prin care se precizeaza toate detaliile parasirii localitatii.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Probabil.

| GigiCelMaiPeste a răspuns:

Da, exact in 420 de ore o sa fin carantinati

| GigiCelMaiPeste a răspuns:

Da sigur ne vom intoarce

| rereselpahfeliedemaine a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Cum specific incalca aceste drepturi?

| rereselpahfeliedemaine a răspuns (pentru suntserios):

Legit eu am intrebat pentru ca m un inceput de reactie probabil autoimuna la masca. nu sunt ceva fanatic, doar ca nu pun sanatatea unui necunoscut inaintea mea. pana acum s-a inrautatit si incep sa port metode alternative pe baza de bumbac des

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru rereselpahfeliedemaine):

Pana acum erai cu constitutia in cap si acum esti cu reactii autoimune? Mai ai scuze?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru rereselpahfeliedemaine):

Punandu-i pe ceilalti in pericol tu, nepurtator de masca, care esti asimptomatic si iti versi balele pe ceilalti oameni cu care vorbesti.

Întrebări similare