De aia te-ai vaccina/-t tu (dacă ai face-o/făcut-o)? Ca să nu mai fie restricții? Sper sincer că toți care s-au vaccinat au puțin mai mult creier de atât și au avut motive bune să o facă, nu argumente de copii.
"sincer sa fiu cu scosul mastii in aer liber nu sunt de acord pentru ca sunt zone agomerate cum ar fi parcurile in care stau cu totii lipiti unii de ceilalti" - Adevărul e că până acum s-a purtat masca cu sfințenie și nu se plimbau oamenii prin parc/pe stradă mâncând/fumând și stând fără mască, nici nu și-o trăgeau de pe față ca să strănute/tușească, nici nu era purtată sub nas...
Eu mi-am facut datoria, am evitat zonele aglomerate, am purtat masca mereu corect, m-am vaccinat am evitat sa ma vad cu cei batrani...mai mult n-am ce sa fac oricum o sa respect ca pana acum regurile
Si inca ceva eu m-am vaccinat ca sa ii protejez pe altii nu ca sa nu mai fie restrictii... si daca mai tineau inca 2 ani tot ma vaccinam
Atunci de ce ai impresia că tu ești singurul deștept pe planeta asta și că toți ceilalți se vaccinau din cauza restricțiilor, iar acum n-o vor mai face?
ladypink1 întreabă: