Mare e grădina Domnului. Și se tot mută gardul, să încapă toți. Acesta este unul din defectele Internetului. Poate posta oricine orice, fără ca să poată fi sancționat. Dacă navighezi pe Internet fără discernământ și fără educație, riști să cazi în plasa unor asemenea informații eronate și dăunătoare.
Mi-e frică să nu-l fi scurtcircuitat cumva. Dacă vine bill gates să mă verifice ce mă fac fără chip?
Funcționează însă doar in 2 situații:
1. Consumi suficient alcool sau substanțe halucinogene in prealabil cât sa vezi ca magnetul chiar ar fi atras acolo.
2. Se folosesc trucuri in videoclipuri, editări, etc.
Cu totii stim ca si tu ai pus botul la aceasta tampenie pe care ai scris-o, din moment ce ai cerut si altora sa faca ceea ce ai spus tu.
Incetati in a mai crede toate prostiile si tampeniile pe care le scriu toti balivernistii, toti cei care scriu aceste rahaturi sunt bine mersi vaccinati si protejati de virus intr-o oarecare masura.
De ce se vaccineaza din moment ce ei nu cred in acest vaccin si creeaza aceste prostii fara pic de sens sau baza?
Va prostesc pe fata si isi bat joc de voi din diferite motive si interese pe care le au.
Hahaha. Chiar nu cred în asemenea teorii, m-am prins din prima că e o vrăjeală ieftină. Eram curios câți pun botu însă.
Ceva mai comic nu am auzit de la filmuletul in care se explica faptul ca mastile fac viermi