| RAY a întrebat:

Percentage of total population vaccinated with a complete primary series of a COVID-19 vaccine, World, 31 December 2023, 67%.,la fiecare știre citesc comentarii cu vaccinul e de vina, 5 miliarde de persoane sunt zombi? Că încă mai trăiesc, eu am 3 vaccinuri și sunt viu

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
2 răspunsuri:
| GamingSoloInRetea a răspuns:

Locuiesc în Iași! Aici oamenii sunt super sceptici! Ei considera cu mulți nu l-au făcut și de fapt majoritatea oamenilor din lume au adeverință falsa! Când i-am întrebat de ce, răspunsul a fost: toți ar fi murit! Eu nu știu de unde le citesc sau cum ajung sa creadă în asta! Acum 5 ani eram minor și nu îl puteam face, dar mi-as fi dorit sa îl fac ca îmi linișteșc vecinii care numai cu teorii despre depopulare veneau

| RAY explică (pentru GamingSoloInRetea):

Am făcut eu trei pentru toți care nu au făcut