Normal ca se poate trata chiar se vindeca.
Chiar covidul da o forma de pneumonie sa ii zicem raceala la plamani care tratata corespunzator se vindeca cum trebuie.
Aici nu vorbim de cei care sunt asimptomatici, la aia nu stiu cum se manifesta boala si cum sta treaba.
Iti faci prea multe probleme din cate stim deja esti in spital si esti pe maini bune.
Ai o stare prea de agitatie din toate intrebarile pe care le pui.
ti-am mai spus sa ai rabdare si te vei face bine incet dar sigur!
Nu uita ca multi nu au fost asa de norocosi, multi au murit de covid asa ca cei care sunteti internati si beneficiati de tratament si sunteti in stare buna de sanatate chiar si cu acest virus, ai motive sa fii fericita, pentru ca in curand o sa fii vindecata.
Multumesc pentru incurajare. In cât timp crezi ca o sa ma vindec? Dacă am inceput sa am simptome încă de pe 22 martie
Ca regula nescrisa in 14 zile de la data infectarii, plus minus cateva zile
Sa faci un film la plamani si niste analize. Nu prea ai ce sa faci decat sa iei vitamine si sa mananci bine. Poti sa iti revii dar depinde de ce a fost afectat. Unora nu le-a revenit mirosul, altii au reusit sa isi recapete capacitatea pulmonara. Daca e doar inflamatie atunci trece, daca e fibroza sau leziuni pulmonare si alea trec dar daca mor celulele atunci alea nu le mai repari
Am facut pneumonie de la covid. In cât timp crezi ca o sa-mi treacă?
Pneumonia e inflamatia plamanilor, nu ti s-a spus ce daune ai de aceea trebuie mers la pneumolog
Am cateva leziuni de la covid, mi-au spus sa stau internată pana ma tratez. Tu nu stii cat durează tratarea plamanilor? O sa mai stau o luna? Sau o săptămână?
Te tine o saptamana probabil. De trecut nu stiu cand iti va trece
Sper sa fie cum zici tu ca îmi e greu in spital. E mizerie deplină și frig pe deasupra
anonim_4396 întreabă: