Daca tot esti in carantina de ce te mai zbati? Nu spui motivul pentru care esti in carantina.
Testele au și erori. Vezi povestea legumelor sau sucurilor testate. Dacă nu crezi în alea, vezi testele lui Elon Musk.
„Something extremely bogus is going on. Was tested for covid four times today. Two tests came back negative, two came back positive. Same machine, same test, same nurse. Rapid antigen test from BD."
Asta a postat pe Twitter (vorbim de al 3-lea cel mai bogat om al planetei). La unele dintre teste eroare ajunge la 70%. Nu cred că este cazul să fii convins de nimic.
Si a zis cineva ca testele rapide sunt 100% exacte? Sau care e problema lui Musk? E foarte bine cunoscut ca testele antigen sunt orientative. De aia exista teste rt PCR
Nu știu cum te poți orienta cu așa o eroare.
Niciun test nu are exactitate de 100%. Nici PCR. Ceea ce face concluzia „sunt 100% convins că nu sunt pozitiv" falsă. Ce e drept nu știu ce test va face el, dar afirmația tot falsă rămâne.
Problema e că sunt în carantină. Habar nu am dacă am voie măcar să ies din casă. Nu știu nici pe cine să sun, sunt vai de capul meu. Aș aprecia mult dacă m-ați putea ajuta.
Buna. Imi poti da Facebook ul tau?
Verifica msj pe mess la request
Da, poti face un test! Poti sa mergi tu de buna voie, în țară in care esti acum si vii cu dovada aici sau oriunde ai merge
LupuMarianD2 întreabă: