Carantina se face pe baza numărului de îmbolnăviri din tara din care vii nu după masurile luate in tara aia.
Din moment ce masurile luate in tara respectiva sunt de 'relaxare', e logic sa ne gandim la un nr foarte mic de imbolnaviri, nu? Hai sa citim intrebarile inainte de a da raspunsuri.
1. de unde sa stim noi cate cazuri o sa fie in iunie? daca omul declara acum ceva e clar o declaratie politica. Nimeni nu poate ghici cum o sa fie pandemia peste 4 luni.
2. Daca e asa logic ca se iau masurile alea pentru ca scad cazurile si daca tu stii ca un numar scazut de cazuri nu presupune carantina de ce ai mai pus intrebarea?
Da, pentru ca ei fac ce vor si noi la fel Sigur se deschid si la noi in vara astea ca o sa faca patronii presiune.
Eu intrebam de carantina, daca credeti ca va mai fi necesara in Romania pentru unul care vine din UK.
Pai da si pe asta am raspuns. Daca ei vor de maine pot sa nu mai aiba nicio restrictie. Dar la noi o sa fie carantina cat vrea guvernul nostru.
Cred ca o sa dea ghioala in Anglia... RAU
idiotii dracu' au facut numai prima doza si isi baga piciorul in a doua, si cica au "imunizat" juma' de populatie
deci, eu personal as pune carantina la cei care vin din Anglia, in ultima rautate
AmiVal întreabă: