| AlexDorinel a întrebat:

Pro/contra sa si plătească pacienții internarea în spital în caz ca necesita spitalizare?( de covid vorbesc)

Asa vor aia de la PNL. Acum m-am uitat pe net si zice ca statu plătește 4500 lei pe zi pentru o zi in spital.

Vi se pare normal sa plătim noi 1000 euro pe zi în caz ca avem covid?

Nu orice om își permite sa plătească asa mulți bani.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
32 răspunsuri:
| Feri5 a răspuns (pentru nukeyly):

Ai văzut cu ochii tăi (știu că e pleonasm, însă pentru a face textul mai expresiv) cum a evoluat o broască sau un pește? Dacă da, explică-mi. Și da, când nu exista nimic pe pământ, exista Dumnezeu. Și toate lucrurile au fost făcute în șase zile, nu peste noapte, cum zici tu! Dumnezeu, în înțelepciunea Sa imensă, a putut să facă totul. Oamenii au puțină pricepere și nu știu asta. Ei se bazează pe Darwin, un om ca toți oamenii, care, nu știu de unde i-a venit, că a "descoperit" evoluția. Se spune că, pentru ca un organism să evolueze, este nevoie de miliarde de ani. Spune-mi tu mie: Darwin a trăit miliarde de ani? Dacă da, în ce zonă stă să merg la el și să-i aduc un cadou?
În legătură cu doctoratele, îți spun că am văzut oameni simpli, fără facultăți înalte sau mai știu eu ce, care avea niște talente uimitoare. Totul depinde de om, de talentul cu care este înzestrat fiecare, nu ce studii ai avut. Că la studii oricum, fie se ia diploma cu bani, fie înveți pentru notă și apoi uiți totul. Ceea ce este important este caracterul. Marii oameni de știință, cum ar fi:
Isaac Newton - cel care a făcut descoperiri în optică, mecanică și matematică;
Gottfried Wilhelm von Leibniz - matematician
Gregor Johann Mendel - cunoscut și sub numele de părintele geneticii, în urmă ce a descoperit transmiterea caracterelor ereditare la planta de mazăre
și mulți alții nu au negat existența Creatorului!

| nukeyly a răspuns (pentru Feri5):

We agree to disagree. fiecare crede ce vrea. ca god a facut tot in 7 zile sau instant chiar nu conteaza. ca tamplaru(cu multa practica e mai fair play) bate ingineru(cu multa teorie) asta a mai fost. Darwin e o idee. god e o idee. fiecare-si alege tabara. vaccinati si ne.

Da un ochi aici sa vezi cele 3 parti https://www.zeitgeistmovie.com/ asta ar trebui invatat la scoala pentru open mind, pe langa religie, nutritie si altele sa ai toate cartile pe masa pe cand gati 12 clase.

Si n-ai dat telefonul la profa de bio.

AGNOSTICÍSM s. n. (Fil.) Punct de vedere potrivit căruia gândirea umană este incapabilă să ofere suficiente argumente raționale pentru a justifica existența sau neexistența lui Dumnezeu. – Din fr. agnosticisme.