Ai văzut cu ochii tăi (știu că e pleonasm, însă pentru a face textul mai expresiv) cum a evoluat o broască sau un pește? Dacă da, explică-mi. Și da, când nu exista nimic pe pământ, exista Dumnezeu. Și toate lucrurile au fost făcute în șase zile, nu peste noapte, cum zici tu! Dumnezeu, în înțelepciunea Sa imensă, a putut să facă totul. Oamenii au puțină pricepere și nu știu asta. Ei se bazează pe Darwin, un om ca toți oamenii, care, nu știu de unde i-a venit, că a "descoperit" evoluția. Se spune că, pentru ca un organism să evolueze, este nevoie de miliarde de ani. Spune-mi tu mie: Darwin a trăit miliarde de ani? Dacă da, în ce zonă stă să merg la el și să-i aduc un cadou?
În legătură cu doctoratele, îți spun că am văzut oameni simpli, fără facultăți înalte sau mai știu eu ce, care avea niște talente uimitoare. Totul depinde de om, de talentul cu care este înzestrat fiecare, nu ce studii ai avut. Că la studii oricum, fie se ia diploma cu bani, fie înveți pentru notă și apoi uiți totul. Ceea ce este important este caracterul. Marii oameni de știință, cum ar fi:
Isaac Newton - cel care a făcut descoperiri în optică, mecanică și matematică;
Gottfried Wilhelm von Leibniz - matematician
Gregor Johann Mendel - cunoscut și sub numele de părintele geneticii, în urmă ce a descoperit transmiterea caracterelor ereditare la planta de mazăre
și mulți alții nu au negat existența Creatorului!
We agree to disagree. fiecare crede ce vrea. ca god a facut tot in 7 zile sau instant chiar nu conteaza. ca tamplaru(cu multa practica e mai fair play) bate ingineru(cu multa teorie) asta a mai fost. Darwin e o idee. god e o idee. fiecare-si alege tabara. vaccinati si ne.
Da un ochi aici sa vezi cele 3 parti https://www.zeitgeistmovie.com/ asta ar trebui invatat la scoala pentru open mind, pe langa religie, nutritie si altele sa ai toate cartile pe masa pe cand gati 12 clase.
Si n-ai dat telefonul la profa de bio.
AGNOSTICÍSM s. n. (Fil.) Punct de vedere potrivit căruia gândirea umană este incapabilă să ofere suficiente argumente raționale pentru a justifica existența sau neexistența lui Dumnezeu. – Din fr. agnosticisme.