| Xenoverse1 a întrebat:

Cat mai tine la noi starea de urgență? Deja au 5 trecut zile de cand stau in casa, merg la magazin si inapoi in casa, deja m-am săturat imi vine sa ma urc pe pereti.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
36 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru Frank51):

Pai nu te plangi ca tu stii ca acasa ai multe de facut si nu te plictisesti, plus ca e voie sa si iesi.

| Frank51 a răspuns (pentru Mosotti):

Multe de facut? Nimanui nu-i convine sa stea in casa prietene, oricare ar fi motivul.

| Mosotti a răspuns (pentru Frank51):

De ce draga nu ii convine, ce are acasa?! Uite mie si la multi le convine, dar aia care chiar au pasiuni si mai au in cap si altceva decat prosteala, panarama si baute la terase. Am zis ca e voie sa iasa omul afara zilnic, deci unde e problema ca nu pricep? Nu pune nimeni omul sa stea in casa.

| Hutzy95 a răspuns (pentru sadrian46):

O sa dureze cel putin 4 luni

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Hutzy95):

Ai surse, te pricepi, ori ai dat-o la plezneală?

| ania a răspuns:

Eu citesc mult Biblia și mă rog și am o viață bună și așa.