| AlexDorinel a întrebat:

Salut,in urmatosrele zile se va raci vremea.

Asta va accelera inmultirea coronavirusului?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
9 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Mai exista? Credeam c-a disparut...

| InOrOut a răspuns:

Mai exista? Credeam c-a disparut...

| NoName75 a răspuns:

La -20 nu cred ca este virus care să supraviețuiască
Si normal toată iarna ar trebui să fie vremea rece
Adică ziua sa fie undeva la -5,-6 grade celsius iar noaptea -17,-23
La mine zice ca va fi -14 dar pe zi ce trece tot scadelaughing
Nu m-as supăra și de ar fi -30
Ador frigul și iarna

| anonim_4396 a răspuns (pentru NoName75):

Rezista din păcate la temperaturile noastre.nu o sa scăpăm prea curând de acest virus!

| aXy99 a răspuns (pentru NoName75):

Te inseli amarnic. Unele virusuri rezista la conditii extreme, pot trai si sute de ani unele chiar si fara gazda. Nu mai stiu exact procedeul, cred c-am invatat in scoala generala, a trecut mult de-atunci, dar se poate. Deci frigul nu le distruge, ba chiar le prieste. In schimb, razele UV ale soarelui distrug virusurile si bacteriile.

| Andrei123Aa a răspuns:

Teoretic bacteriile mor la temperaturi ridicate. In privinta virusului asta nu stiu. Parerea mea e ca nu exista si nu imi fac griji.

| NotNamed a răspuns (pentru Andrei123Aa):

Nici creier in capul tau nu exista deci nu e de mirare ca pentru tine nimic nu exista.

| suntserios a răspuns (pentru Andrei123Aa):

Nici zeci de mii de oameni care au trecut prin sectiile de ati si vreo 2 milioane de morti nu cred.

| NoName75 a răspuns (pentru suntserios):

Si ăia 2M de morți is fix de la covid nu?
Nu mai fi retardat