| AlexF2001 a întrebat:

Salut! (Sunt nevaccinat) Diseara voi pleca cu trenul intr-un oras unde incidenta a crescut de 7, 5% si ma intrebam daca in cazul in care as fi oprit de politie prezentarea biletului de tren va fi de ajuns fara sa am vreo declaratie. Inainte asa era dar acum nu vad nimic legat de biletele de tren.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
1 răspuns:
| mi25 a răspuns:

Eu zic sa stai acasa. Daca nu ai domiciliul sau locul de munca in acel oras, nu ai test facaut, nu vei putea intra in oras.