Ce rost are să o convingi să creadă ca tine? Fiecare are opinia lui, iar niciunul nu poate dovedi că are dreptate. Să creadă fiecare ceea ce consideră că este corect și gata. Dacă nu îți plac conversațiile de genul evită subiectul și gata. Întotdeauna vor exista oameni cu opinii diverse, asta nu se va schimba niciodată și chiar dacă i-ai schimba opinia mamei tale mai ai de lucru cu restul populației care crede la fel ca ea.
Eu zic sa acaparezi atentia cu ceva la fel de scarbos precum ideile mamei tale: scoate organu'.
Joaca-te cu el, flutura-l, bate-l usor de o suprafata, in timp ce ea vorbeste (vorbea) de Bill Gates si 5G.
Ceva mai destept nu poti face cu oamenii astia, dar poti castiga situatia prin ceva mai prost. Surprinde-o!
O iei si va asezati frumos impreuna la calculator si incepeti SA CITITI. Despre tehnologia 5G, despre ce face de fapt Bill Gates asta (https://en.wikipedia.org/wiki/The_Giving_Pledge), despre COVID ai tone de site-uri oficiale. Si LOGICA! Bill Gates si operatorii de telefonie mobila de ce mama naibii ar fi atit de timpiti incit sa isi omoare clientii?
@LaElly11: Aici nu e vorba de opinii. Opinie ar fi daca eu zic ca Five Finger Death Punch e o trupa de cacao si tu zici ca e super. Fiecare are o viziune asupra unei chestii care intr-un final tine de perceptia individuala, si anume muzica. Faptul ca o boala exista/nu exista sau ca 5G-ul o sa ne prajeasca ca la microunde sau nu nu tin de opinie, ci de a cunoaste cum stau niste lucruri sau a crede in elucubratiile unor alarmisti platiti de la Moscova...
Ori nu crede în coronavirus ori crede că a fost fabricat de cineva ca să ne omoare.
Salut, știu și eu astfel de persoane, mi-amintesc de șoferul roman de tir care a întrebat dacă știe cineva cazuri de coronavirus, a murit după ce s-a infectat de coronavirus. Am un caz personal de decedat de coronavirus.
Pentru ca astea sunt niste ineptii. Cum cineva sanatos la cap ar crede ca o antena de 5g te poate omora? zic si eu asa, intreb pentru un prieten
Pai ti-o implanteaza in creier si apoi esti lovit de fulger de exemplu
Eu cred ca acum glumesti sau faci troll...asa ca nu ma mai obosesc, e sub nivelul meu de cultura, asa ca pace
Eu zic sa mai studiezi
Nu te omoara, dar ai nevoie de mai multe relee 5G pentru ca bate mai prost decat 4G si 3G, deoarece odata cu cresterea frecventei, scade si distanta de propagare. Relee care emit 24-71Ghz, care genereaza un camp de radiatie mult mai intens. 5G nu isi are rostul, mai bine si-au pune la punct 4G-ul, care are o viteza foarte mare si distanta de propagare mai mare, deci mai putine antene decat la 5G.
Oricât încerci e o pierdere de timp. Cunoştinţele ei de logică elementară îi lipsesc cu desăvârşire iar procesul numit gândire critică îi e total străin.
Tu eşti mai mic şi ştie ea mai bine, oricum o dai. O să persiste în erori logice şi nu ai cum să o schimbi dacă nu vrea să se schimbe, majoritatea adulţilor nu acceptă schimbarea.
* Ea nu crede in coronavirus asa cum majoritatea romanilor nu cred si spun ca 5g te omoara si coronavirus nu exista.*
Acuma frate nu poti zice ca 5G e prietenos cu natura!
Nu degeaba au murit animale langa antenele alea si s-au uscat copaci
Trebuie sa fi prost ca sa nu crezi ca 5G e periculos
Faza cu Bill Gates nu stiu...
Si el da semne clare ca ar avea intentia asta pentru ca se da de gol si doar despre asta vorbeste
De cate ori a spus ca el vede viitorul omenirii cu cipuri in oameni si populatia lumii injumatatita
Oarecum are si ea dreptatea ei
Si in coronavirus de ce nu cred romanii si oamenii?
Pai se vede de la o posta ca e o facatura ieftina dar nu stiu care e scopul minciunii cu covid
Si cum sa mai crezi in mass media?
Pai ai vazut ce a facut Romania Tv si toate posturile de televiziune cu Selly?
Ai vazut ca ei nu verifica deloc informatia inainte sa o dea la stiri?
Ai vazut ca cat de usor s-a jucat Selly cu ei?
Si Romania Tv am mai facut si faza aia cu Imogen care si ala e stire falsa?
De asta nu credem
Si eu zic ca si cu coronavirus asa e