Ia ncercă tu lucruri crescute in grădina ta să vezi ce gusturi bune au
pentru ca acum se proceseaza mult prea mult mâncarea
Poate cine stie ai covid. Eu am avut luna trecuta si la fel, tot ce mancam avea gust ciudat, apoi mi-a disparut de tot gustul si mirosul si m-a tinut vreo saptamana
In general parosmia apare din mai multe cauze, una cea mai intalnita este cauza unor afectiuni olfactive, ai aceeasi senzatie la o nara sau la amandoua? de asemenea ai probleme cu polipii? ai alte simptome in afara de acest lucru? poate ca nu este parosmie neaparat.
Nu am polipi si nici alte simptome. Acum 2 luni mi-am pierdut mirosul si orice mancam si miroseam nu simteam nimic. Am luat azitrox si vitamine si mi-a revenit in 4 saptamani.
In momentul asta sunt in aceeasi situatie ca si tine. Orice carne pe care am incercat-o, are acelasi gust si miros
ciudat.(inclusiv pate-ul de porc si chips-urile).
Incearca niste vitamine. Oricum in maxim o luna cred ca va reveni mirosul la normal.
Eu am aceasta problema de o luna, si nu da semne de vindecare
Am aceasta problema din 3 ianuarie si mi-a revenit gustul si mirosul destul de putin. Sunt totusi curios ce declanseaza acest gust si miros.
Salut si la mine cam la fel, carnea are gust și miros ciudat, de vreo 3 săptămâni mi se întâmplă chestia asta și nu știu ce am, sunt destul de sigur ca nu-i covid. Ție ți-a trecut? Cum?