Da, este posibil să fi avut o formă ușoară. De asemenea nu toată lumea în contact cu un bolnav face boala. Dacă are imunitate bună, nu face.
De unde sa știm ce aia vrut tu acum 3 luni când tu abia acum te-ai testat?
Asta e, iresponsabilitatea se plătește, tu ai stat comod acasă cu covid și alții au luat boala...și uite asa se răspândește covidul.
Adica numa ce m-am testat?
Daca ai fi citit cu atentie, am spus ca am fost testat inaintea lor, si asta ar fi in urma cu o saptamana inainte ca ei sa fie gasiti pozitivi. Eu am fost negativ. O stapamana + 2 saptamani in care au stat in carantina + inca una de cand a trecut boala e aproape o luna trecuta de atunci. Ce iresponsabilitate sa se plateasca? Iresponsabil pentru ca m-am testat si am iesit negativ? Iresponsabil pentru ca m-am tratat acasa si am stat acasa, exact cum spune si medicul, ca sa nu mergi ca orice bou pentru orice nimic la medic? Am facut exact ce trebuia facut.
Ca sa nu spun ca am fost testat inca o data la locul de munca, pentru ca fusesem 3 zile in medical din cauza unui accident la locul de munca, si surpriza, nu am absolut nimic! Nici eu, nici parintii mei. Sa nu adaug si faptul ca in urma cu 3 luni de zile, cand am zis eu ca am avut simptomele acelea, ieseam din camera cu masca, si nimeni nu s-a imbolnavit!
Nu înțelegi, of of...
Ma refeream ca trebuia sa mergi la medic sa te testezi atunci când ai avut simptomele, te puneai în carantina și săracele femei aveau șanse mari sa nu aibă nimic acum.
Poti sa te infectezi din nou.
Vezi cazul Arsinel: Bolnav de covid, vaccin, din nou bolnav de covid. A doua oara cu spitalizare.
O fi crezut si el ca tine ca daca a trecut prin boala nu trebuie sa se mai trateze.
Daca ai avut simptome de Covid in plina pandemie ai avut Covid 99%.Am fost racit de n ori dar niciodata nu am ramas fara gust si miros din senin, fara nas infundat dar cu cu febra.
Oricum nu am incredere nici in testele lor. Unui vecin i-au facut de trei ori testul la fiecare doua zile deoarece iesea mereu negativ iar sotia lui era pozitiva.
Pana la urma a iesit pozitiv.
Si o amica asistenta a zis ca a trimis un test PCR doar desigilat la analize si s-a intors pozitiv.
Probabil,sincer acum daca ai avut simptomele asemanatoare covid19, asta nu inseamna ca ai covid.Pentru poate te ai racit.Si covidul este o raceala, care este mai grava.Dar se manifesta la fiecare persoana diferit.Eu zic ca fiecare persoana, a avut covid doar ca nu s-a manifestat asa grav, a fost o forma mai usoara care se poate trata acasa.
E parerea mea, nu vreau sa fie discutii pe tema asta ca am spus ce am scris mai sus! Fiecare persoana are are o parere si o poate exprima cu altii!
Sper ca te am ajutat.
Ca sa nu se inteleaga gresit, eu fusesem testat negativ cu o saptamana inainte ca bunicii sa fie gasiti pozitiv. Covid-ul l-au luat din Timisoara, fiind singura data cand au iesit din casa. In rest, isi petrec timpul acasa si in curtea lor.