In general, nu mai ai simptome daca la primul ai avut, deoarece corpul deja s-a obisnuit cu virusul si acum nu mai are de ce sa reactioneze.
Du-te cu curaj! Va fi puțin mai deranjant decât primul, dar nu atât, încât sa intri in panică. Fiecare organism raspunde diferit. Dacă vei avea reacții adverse după vaccinare, trebuie să știi că sunt reacții normale ale organismului.
Dacă te doare bratul, iei un algocalmin. Daca faci temperatură, iei cate un paracetamol la 6h. Sănătate multă!
Simtomele difera de la individ, la individ!
la primul doza m-am simtit cam ametita si am stat in pat.La a doua au fost dureri la locul respectiv.
Eu zic rau nu are cum sa fie.
Stii ce este mai nasol decat sa te doara bratul si sa ai cateva frisoane? Sa stai cu un furtun cu diametrul de 1cm introdus pe gura pana in plamani si sa te lupti pentru fiecare gura de aer stiind ca ai 50% sanse sa mori.
Daca mai ai dubii in privinta vaccinului, compara o mica durere in brat cu asta:
https://www.youtube.com/watch?v=FtJr7i7ENMY&t=295s
Tot pfizer am facut si eu.La prima doza nu am avut reacti adverse.La a doua am simtit oboseala mare miera frica sa nu cad jos am stat in pat pana mi-am revenit. Urmeaza a treia sa o fac!