Nu inteleg ce iti trebuie ca sa fii sigur de el?
Eu am facut Pfiser si nu am nimic, cum nu au nici alte 20 de milioane care l-au facut in lumea asta.
Un sportiv de performanta are mereu un medic aproape care il sfatuieste nu? De ce nu intrebi acolo si intrebi pe TPU? Aici o sa iti faci cruce la ce raspunsuri conspirationiste analfabete vei primi
Teoretic da, un sportiv trebuie sa aiba o echipa in spate, dar in cazul meu, practicand scrima, inca nu e un sport asa popular precum e fotbalul. Am zis sa incerc aici sa vad ce zice lumea
Am 4 luni si ceva de la rapel, Pfizer. Nu am efecte secundare, nici eu nici ceilalti membri ai familiei.
Am rude si cunostinte care s-au vaccinat din ianuarie, la fel si ele, sunt foarte ok, si nu s-a imbolnavit nimeni din cei mentionati.
Nu ai de ce sa te temi, singurul dezavantaj este ca dupa fiecare doza, trebuie sa stai linistit 1-2 zile, ca sa lucreze sistemul imunitar.
Deci nu poti face sport zilele alea. Dupa rapel te vei simti slabit, ca si cum ai avea gripa, dar trece intr-o zi.
@digikey
Tu ai fost norocos, fa o cruce si zi mersi Doamne, altii au facut "gripa Covid -19" si au murit, cu zecile de mii in Romania au decedat si cateva sute de mii la nivel global.
Fa Pf, eventual un JJ daca vrei sa scapi cu o singura intepatura... e mai sigur decat Aspirina, Paracetamolul, sau mersul cu masina.
Mersi. Am auzit ca Pf e cel mai testat dintre toate.
Vezi ca omiti si alte avantaje.
1. Sanse mari sa faci o forma usoara a bolii.
2. Transmiti mai greu virusul sau deloc.
Nu e doar un singur avantaj.
Pe Digikey nu il intereseaza avantajele, pe el doar fake news si conspiratii de 2 lei il atrag.
Am facut cu Pfizer acum cateva luni, si eu si tata, si nu avem nimic. Poti sa il faci in siguranta.
Andrusk2 întreabă: