| NeedHelp1 a întrebat:

Vreau sa incep prin a spune că sunt răcit. Am răcit în gât. Doar 2 zile mi-a fost rău, dar acum sunt bine. Doar mai tușesc din când în când... atât.

Problema e că de 2 zile mâncarea a început să aibă un gust ciudat, am crezut că mi se pare.
Însă de ieri, toată mâncarea pe care o gust, are un gust ciudat, care nu-mi place. e foarte ciudat.
La fel și la miros. Totul are un miros ciudat.
Însă nu totul. De exemplu daca miros o sticlă de bulion se simte puțin și mirosul de bulion. Dar nici mirosul ciudat nu dispare.

Deci în concluzie tot ce mănânc (în afară de unele dulciuri, cum ar fi tortul de ciocolată) are un gust ciudat și care nu-mi place.
Iar la miros, totul în afara de unele alimente au un miros ciudat și neplăcut.

Este și asta o formă de pierdere a gustului și a mirosului și e posibil să am coronavirus? happy
Sau are legătură cu altceva?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In plină pandemie e destul de probabil sa fie covid.

| cfrtobias a răspuns:

Poate pana acum n-ai mirosit atatea lucruri ca nu te interesa, vezi mananca din ele vezi is la fel

| Porcusorul a răspuns:

Pierderea gustului si a mirosului e un simptom neurologic. Desigur, e cunoscut faptul ca acest virus da acest simptom, dar nu e ceva specific. Oricum, avand in vedere situatia, cel mai bine e sa pastrezi distanta fata de cei din casa, sa aerisesti bine incaperile pe unde umbli si destul de important sa suni la doctorul de familie sa-ti spuna ce sa faci. Probabil ca n-ar strica un test RT-PCR.