| Mariiam a întrebat:

Urmează saptamana viitoare sa ma mut in Georgia și am o mare nelămurire. Intreb peste tot și nu primesc niciun răspuns clar. Care e diferența dintre self-isolation... autoizolare, si carantina?
Teoretic persoanele care vin cu test negativ din România + încă alte 17 țări vor fi obligate să se autoizoleze. Asta înseamnă că pot sta unde doresc, eventual un airbnb, atata timp cât stau singura? Unii zic ca autoizolarea e tot aia cu carantina si ca trebuie sa îmi caut un hotel special destinat autoizolarii. Pentru romanii care au călătorit în afara cu autoizolare, ma puteți ajuta? Mersi

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Georgia, statul american?

| Mariiam explică (pentru Wr3nch):

Nu, statul Georgian. Din fosta Uniune sovietica

| Emma30555 a răspuns:

Din ce știu eu autoizolarea poate fi la domiciliu

| Gigi777 a răspuns:

Mai asteapta cativa ani pana trece pandemia ca e coronavirus prin avion, pe mare, pe drum, este peste tot. Stim noi ce legi sunt prin Georgia? Daca te baga in carantina, acolo fara Wifi, te invelesti cu pamant.