Ai multe pareri despre corona, dar ca aproape toti care au pareri despre corona scrii oribil in limba romana.
E: PSdistii is populisti si o scos testarea in martie. Au fost cazuri in veselie dar nu sa raportat.
Sa zis de n ori ca vaccinul nu previne corona. Nici ala pentru gripa nu previne gripa. Doar ca faci forma mai ușoară.
Știi de ce nu au fost atâtea cazuri? Pentru că a fost vară! Vara, oamenii nu se răcesc. Dar acum ca vine sezonul gripelor o să vină și covidul înapoi. Și pe lângă asta încep și școlile. Deci îți închipui ce o să fie.
Cum vine toamna, iarna ( sezonul rece ) vine covidul, când vine primăvara și se încălzește dispare. Deci...
Pai noi de pandemia de coronavirus n-am scapat! si oricum mai aveam si alte probleme! cum ar fi seceta! razboiul! anul asta cel putin este cred cel mai greu an! si e doar inceputul! stati sa vedeti ce va veni si in 2023! asta in caz ca credeati ca va fi un an mai bun decat 2022!
Cred ca in partea asta de lume nu se vor mai pune restrictii atat de stricte, chiar daca va creste drastic numarul persoanelor infectate, pentru ca este necesara circulatia persoanelor dinspre si inspre Ucraina.
Gabriel2606 întreabă:
Felictiy întreabă: