| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare! Ieri am făcut vaccinul anticovid si azi mi-a trecut prin cap să le spun părinților ca am facut vaccinul si taică-miu a făcut scandal,m-a înjurat si m-a făcut în toate felurile,a sunat taica-miu un prieten si a spus numai povesti, că dacă iau a doua doză e fatal si ca daca imi da niste pastile elimin vaccinul prin urină sau nu stiu exact. Aud numai povesti ca mă dau de partea dracului, ba că mi se întâmplă ceva acum sau peste cateva luni, 1 an sau 2 ca se schimba adn-ul,ca o să îmi scadă vitaminele etc, cred că ati auzit zvonuri!
Dar întrebarea mea e:
Dacă am făcut prima doză, pot pe a doua sa o fac si peste 21 de zile adica sa dureze mai mult, gen să fac când mă bagă la înghesuială, adica să mi se închidă toate usile sa nu mai pot manca sau chestii din astea?
Am doar 19 ani si nu ma stiu ce sa fac!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt deja cam 2 miliarde de oameni vaccinati si ca sa vezi, vaccinul nu e fatal. SUPRIZA.

daca tot te ai hotarat sa te vaccinezi fa si rapelul si nu o sa mori stai liniștit.
Ai dubii legate de vaccin discuta cu un medic. Restul imbecilitatilor ignora le.

Si daca ai făcut Pfizer, da sa stii ca vaccinul după ce isi face treaba se elimina in cateva zile prin urina. Ca asa functioneaza el.

| nyoentox2002 explică (pentru suntserios):

Nu ai auzit si tu zvonuri? Altii zic într-un fel, altii în altul!
Altii zic ca nu o sa mai fie ca înainte, o sa fie din ce în ce mai rău și că o să vină sfârsitul lumii!
Altii mai spun ca vaccinul o să riposteze peste vreo 2-3 ani!
Se mai spune ca toate sunt planificate, ca de atatia ani nu o putut găsi leac pentru cancer si o gasit asa repede pentru covid!
Cica astea de la spital li s-au mărit salariul numai să tacă din gură!
Se aud chestii si chestii

| suntserios a răspuns (pentru nyoentox2002):

Zvonuri am auzit multe.
Dar am putina minte si nu ma informez din zvonuri ci din surse oficiale.

Cine sunt aia care zic ca vaccinul o sa riposteze? Ce pregatire medicala au? ca eu nu aud decat anafabeti care sustin retorica asta.
Anul trecut in ianuarie toti "savantii" cu diploma de pe Facebook urlau ca o sa moara vaccinatii dupa 1 luna. A trecut o luna, au mutat la 3 luni termenul. Au trecut si 6 luni acum zic de 2-3 ani.

Daca ai putin inteligenta si minte faci diferenta intre cancer si un virus si inteleg de ce pentru cancer nu s-a gasit leac si pentru virus da.

Si ia zi, s-au marit salariile in toate cele 30 state europene ca sa vaccineze in tacere?

Tot ce citesti pe Facebook si in alte surse obscure si de neincredere pot fi combatute cu un strop de minte... pentru cine vrea. Cine se complace in dramatismul asta penibil treaba lui.

A înnebunit credinta asta!

Ce credinta?
medicina e o stiinta, nu vad despre ce credinta vorbesti.

Cica au vazut în biblie cică

Aha, hai sa discutam despre stiinta secolul 21 totusi nu despre evul mediu

| nyoentox2002 explică:

Pai cica se poate doar după prima doză, dar cica la a doua e fatal!

| Anonimulantisocial17 a răspuns:

Știu ca esti major insa inainte de a face vaccinul trebuia sa le spui parintilor ca vrei sa faci vaccinul. Apoi chiar daca nu erau de acord nu trebuia sa îi asculti neaparat insa macar sa stie.Asa cand vrej sa iai o decizie imortanta in viata spune-le si parintilor sa stie ce faci chiar daca sunt comunisti si nu sunt de acord macar sa stie.Eu am 19 ani si cand am ceva de facut zic parintilor dar daca nu sunt de acord nu imi pasa tot fac ce vreau dar macar le zic inainte nu dupa.