| IonutSiAtat92 a întrebat:

Salutare oameni dragi. Politistii au voie sa dea amezni celor care lucreaz ain MAPN pe timpul pandemiei? Adica gen cand sunt civili dar au legitimatia militara la ei.Ca eu de exemplu vreau sa merg in alt oras ca sa ma vad cu iubita.Respectand regulile impuse de guvern, Adica sa port masca...sunt doar eu cu ea.Ca nu-mi amintesc sa ne fi spus sa stam iar in casa...

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca respecti regulile de ce sa te amendeze?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Exact. Vreo 1.5 milioane de morti se prefac. Si cateva sute de mii stau de placere cu un tub in gat ca sa aiba unii motive de glume pe TPU.

| darrio2007 a răspuns (pentru suntserios):

Ce poti sa mai zici! Numele lui spune totul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Aha.
Deci tocmai ai confirmat ca stii pe cineva care a murit doar de la covid fara sa fi avut alte boli.
Ma bucur ca ai inteles cat de grav e virusul

| darrio2007 a răspuns:

Adica vrei sa spui ca voi astia din MAPN, aveti oo-le pe umeri, sau cum?
Primesti amenda ca oricine nu respecta legea.

| darrio2007 a răspuns:

Gresit. Te judec pentru indiferenta de care dai dovada in aceasta perioada de pandemie. Nu ti-as dori sa te vad cu un furtun pe gat si sa stai cateva zile numai intr-o singura pozitie, pe un pat de spital. Mai mult, sa vezi cum il ia pe unul in sac de plastic pentru a aduce pe altul in acel pat.

| sierra1 a răspuns:

TU CEZI că dacă "lucreaz ain MAPN pe timpul pandemiei" ești scutit in a respecta legile? Nu mami, nu ești!

| IonutSiAtat92 explică (pentru sierra1):

Te-as lua in serios daca ai scrie corect.

| sierra1 a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Dragă vodka, am scris cu majuscule ca să fiu in ton cu halul tău de scris - acu, ințelegi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu e exceptat de la raspunderea contraventionala, dar nu vad de ce te-ar amenda.