| Alex200220175037157 a întrebat:

Salutare tuturor.
In momentul de fata sunt in carantina.
Nu am nici un fel de simptom..as dori sa aflu daca pot fi testat si in carantina pentru ca nu vad rostul sa stau izolat daca nu am nimic.
Multumesc mult, ofer funda

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Ka0ru a răspuns:

Esti in carantina confirmat pozitiv (dar asimptomatic dupa cum spui) sau contact? Cred ca poti solicita o testare de la dsp la 10 zile daca esti contact. Dar daca esti pozitiv nu poti sa iesi pana nu se termina cele 14 zile.

| Ka0ru a răspuns (pentru Ka0ru):

Ca si eu dupa cateva zile de simptome nu mai aveam nimic si tot a trebuit sa stau 14 zile.

2 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

Chiar daca la testul de 7-10 zile iesi negativ esti obligat sa stai in carantina 14 zile.