Maicamea sa vaccinat, asa a decis. Mi/am zis daca ea moare mor si eu, asa ca m.am vaccinat nu imi pasa daca patesc ceva. Macar tin pasul cu ea, nu avem nimic niciun efect secundar
Da. M-am vaccinat impreuna cu toti membrii familiei. Tatal meu are 74 de ani mama cu 4 ani mai mica si sunt vaccinati cu Pfizer de cand au intrat vaccinurile in tara. Eu si sotia mea suntem vaccinati cu Astra Zeneca, in noiembrie ne vom face boosterele. Riscuri exista orice ai face in viata, si daca treci strada si daca stai in pat, dar daca mai vrem sa mai ajungem cat de cat, normalitatea prepandemica, vaccinul este singura solutie de care dispunem in acest moment. Sanatate.
Si daca vac cu Johnson? ca am auzit ca e din mai puține doze
Buna! Nu intreba astfel de lucruri pe aici. Fiecare stie ce e mai bine pentru el. Citeste, documenteaza-te de pe site-uri serioase si apoi vezi ce vrei sa faci.
Acei bătrâni poartă pampers fiindcă sunt destul de în vârstă și poate nu mai sunt capabili să ajungă la toaletă la timp.
Patronul nu are dreptul sa-ti spuna ce sa injectezi in corpul tau. Sa-si faca patronul vaccin, in acest fel poate sta linistit ca daca va lua vreodata covid de la tine va avea "forme usoare".
Patronul e la a treia doza
Sa-si faca si 10 doze. De ce se mai teme de covid-ul tau?
Nu e faza de asta, dar nu poate tine deschis restaurantul
Incredibil, se va ajunge la anarhie. Intreaba-l care e baza legala pentru care iti cere sa-ti faci vaccinul. Oricum, tu decizi, eu nu accept asa ceva, sa-mi spuna patronul ce sa-mi injectez ca sa tina el deschis.
Inca nu s-a dat legea. Vaccinul deocamdata este un act voluntar si iti asumi toate riscurile si beneficiile.
deea_9461 întreabă: