| existential a întrebat:

Si-a facut cineva test Covid de aici? Ce metode de testare sunt si ce costuri? Exista vreo metoda non invaziva, de genul intepatura in deget? happy

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| WhiteLife a răspuns:

Poti achizitiona un test rapid din farmacii, sunt cele din care se iau probe din nas si gat sau doar din saliva. Daca este vorba de cel PCR, nu cred ca e valabil ce ai intrebat.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Testul covid se face cu batul in nas si in gură

Răspuns utilizator avertizat
| existential explică:

Multumesc. O sa intreb la o farmacie.

| VladAntonio a răspuns:

Dacă nu ma înșel cred ca au dat deja drumul și testelor salivare, dar nu cred ca te ajuta prea mult ca și cele PCR care au o concludenta de 97%