| Andrei7520152 a întrebat:

SONDAJ. 1) Cam ce sanse credeti ca exista sa fiti spitalizati daca sunteti infectati cu Covid? Raspunsuri exemplu: 20%, 30%, 40%, etc. 2) Cam ce sanse credeti ca aveti de a muri de Covid odata infectati? Si da, stiu ca unii sunt mai predispusi la complicatii decat altii (obezitate, varsta), dar ma refer la sanse statistice per total. Va rog nu trisati cautand numerele oficiale sau luandu-va dupa alte raspunsuri.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da de unde sa stiu eu?
sunt vaccinat si sanatos, deci sanse mici... teoretice

| Wr3nch a răspuns:

30%
Hmm, jumi, juma.

| johnnny123 a răspuns:

Pai si pe ce sa ne bazam aceste estimari daca nu avem voie sa consultam statisticile oficiale si studiile din domeniu? Cu ce te ajuta niste estimari care nu sunt bazate pe nimic?

Este ca si cum ai intreba "Cam cati oameni credeti ca sunt pe planeta, dar fara sa va uitati pe statistici oficiale"

Răspuns utilizator avertizat