| elcosmin a întrebat:

Stie cineva daca va incepe facultatea? Nu ma refer la cea online, la cea in salile de curs. Eu am cautat pe net si nu am gasit nimic. Totusi, mi-as dori sa inceapa fata in fata, m-am saturat de online.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Inca nu se stie exact dar vei afla pana la incepere. Urmareste stirile si poti urmari si site-ul oficial al facultatii, mai ales in ultima saptamana din septembrie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit ca daca incepe fizic incepe in sistem puscarie si o sa vrei online

| Lucian4 a răspuns:

Ai cautat pe net facultatea la inveti si nu ai gasit-o, nici secretariatul?

| Pantagruel a răspuns:

De fapt te-ai saturat sa stai acasa si vrei la camin, sa mai scapi de parinti. laughing

| elcosmin explică (pentru Pantagruel):

Sunt multe motive, si normal ca asta vreau, doar nu am inceput facultatea sa stau acasa.

| Pantagruel a răspuns (pentru elcosmin):

Anul asta vei invata ca socoteala de acasa nu e ca cea de la piata. laughing