Cunosc doi oameni care au murit. Nu plateste nimeni nimic, astea is povesti cu pesti de la aceiasi oameni care se tem de 5G.
Hai sa facem o mica socoteala:
1 - In Romania sunt aproximativ 20 000 000 (20 milioane) de oameni.
2 - Varsta medie preconizata estimata este de 80 ani.
De aici rezulta ca, anual mor 20000000/80 = 250000 (250 mii) persoane decedate anual, adica putin peste 20000 persoane decedate lunar, adica cca. 675 persoane in fiecare zi.
Rezultat:
In 4 luni (martie-iulie) numarul "normal" de decese este de cca. 80000 (80 mii), iar - conform raportarilor oficiale - COVID 19 "a omorat" 2000 (2 mii) persoane.
Adica din 40 persoane decedate 1 persoana a decedat "in urma Coronavirus", majoritatea avand grave si multiple comorbitati (din cauza carora oricum putea sa moara in orice moment).
Simpla aritmetica elementara.
No comment.
Esti un imbecil daca crezi aceste conspiratii. Cunosc multe persoana care au MURIT de Covid, inclusiv tatal unui vecin.
Este un virus serios, treziti-va la realitate, ce naiba? Suntem atat de needucati si inculti sa credem asa ceva?
Protejati-va, pentru binele vostru, altfel e posibil sa va confirmati singuri ca Covidiu exista si este un virus grav
Numai imbecii pot crede asta cu "spitalul plateste ca sa treaca pe deces covid"
Un om cu un strop de inteligenta si ar da seama ca medicul este singurul care semneaza si face certificatul de deces. Familia nu are niciun rol in stabilirea cauzei morții.
Ti se pare amuzant ca o lume întreaga se chinuie cu virusul asta si tu sa faci mistouri despre frustrarile tale cu puta mica?
Tu ai împărțit numar de romani la varsta medie de deces si ti a dat numar de decese pe an? Looool
Eu am. Da. Destul de grav. Conspiratia aceea daca o gandesti mai mult de 3 minute iti dai seama ca e absurda.
Si tu esti din ala care vrea sa ajunga cu un tub in gat sau sa isi vada parintii, bunicii cu un tub in gat ca sa creada?
Am 2 cunoștințe care au fost afectate : ambele au avut probleme respiratorii mari, tușeau până vomitau, febră mare
în prezent unde lucrează mama mea s-au descoperit cazuri... vreo 15 din 20 de teste cel care a fost primul depistat i s-a făcut rău la muncă, febră mare și a leșinat și l-au confirmat la spital. acum sunt toți în testări. restul confirmaților au simptome ușoare sau încă nemanifestate
Sorry, am citit de 5 ori
"1 - In Romania sunt aproximativ 20 000 000 (20 milioane) de oameni.
2 - Varsta medie preconizata estimata este de 80 ani.
De aici rezulta ca, anual mor 20000000/80 = 250000 (250 mii) persoane decedate anual"
Ma bate logica ta.
Chiar atatia mor, dar conform INS, habar n-am ce calcul a facut el
Da, atatia mor... da nu inteleg calculul, nu am zis nimic de rezultat
E chiar atat de complicat?
Daca cei 20 milioane mor in 80 ani, atunci anual mor 250 mii (medie orientativa).
Aaa, 20 milioane mor in 80 ani... am priceput acum ce ai gandit.da nu as se calculeaza mortii pe an mai mult ca sigur. Ca media de varsta a mortilor sigur nu e 80 ani
N-are nicio logica
La noi pe varste nu e o structura de varsta unitara
Mai citeste si tu de cateva ori raspunsul meu, precum si dialogurile ulterioare.
Poate apuci si tu sa pricepi.
Pai ce logica are?
sunt la fel de multi tineri cu batrani si sporul natural e pozitiv ca sa poti tu sa faci calculu asta?
sunt de vreo 2 ori mai multi 65+ decat 0-20
N-are nici cea mai mica baza logica si stiintifica, e doar o impartire care prin intamplare iti da ce iti doresti, fiindca ai potrivit niste cifre.
speranta de viata nici nu e 80 de ani, nici nu suntem 20 de milioane in tara, nici nu mor in 80 de ani, ca sunt mai multi batrani si din spate nu vin la fel de multi...deci bravo esti bun la abureli
Am rude care ziceau ca le smulge careva carnea de pe ei, si acum dupa 2-3 luni sunt in recupeare