Dacă nu te-ai simtii bine ar trimite o echipa sa îți ia probe pentru un test de covid, dacă te-ai simtii foarte rău însă ar trimite direct ambulanta sa te interneze. Dacă ești prins ca nu ești acasă in perioada de izolare ți se face dosar penal.
Eu aș pune căsuța vocală cu mesajul "Nu răspund la apeluri necunoscute. Vă rog trimiteți email la adresa..." Așa scapi de telefoane.
nu ar fi o idee rea
Ar fi o idee rea. Te vor cauta acasa.
"Văd că nu au venit la domiciliu, doar mau apelat și atât."
asta crezi tu, de asemenea te-au si localizat, pe telefonul pe care tu ai raspuns... da, sistemul de urgente e capabil de treaba asta, chiar si in rrrrrominica, chiar daca da rateuri cu spume (cum a fost fata aia violata si ucisa de la Caracal)
Da cam asta e.
Nu esti vreun terorist care trebuie tinut sub monitorizare stricta.
Ai trecut de carantinare, esti liber sa iesi afara.
Mai vin si in vizita dar nu intra in casa, te poate chema doar la geam sa vada ca esti in acasa si nu pleci undeva din carantina.
Daca te-ai simti rau te-ar pune sa suni la salvare ca sa vina sa iti faca un test de Covid.
Priveste partea buna. Prietenii te intreaba daca esti bine mai mult din interes. Acesti oameni care te suna, chiar sunt interesati de cum te simti si abia asteapta sa iti faca o vizita si un test gratuit
Nici măcar din interes că nu am nici prieteni singurii prieteni vorba ta, sunt ăștia
Bine gandit
Cei de la poliție mă tot sună. Da, m-au sunat prima data cei de la DSP.
Pe mine nici nu m-au sunat măcar, ma refer pentru anul trecut cand am stat in carantină